Наставникът на – София Стойчо Младенов подкрепи палатковия протестен лагер

...
Наставникът на – София Стойчо Младенов подкрепи палатковия протестен лагер
Коментари Харесай

Младенов: Едните имат 40-годишно приятелство, други 20-годишно, трети имат интереси

Наставникът на – София Стойчо Младенов поддържа палатковия протестен лагер пред базата в Бояна, проведен от клуба и почитателите на отбора. Той съобщи, че е за смяна в българския футбол.

„ Нека първо обясня, че тук сме аз и моите сътрудници от екипа като почитатели. Фенове, загрижени за клубния футбол и на национално равнище. Надявам се и международните медии да отразят това, което се случва с българския футбол. Надявам се да има някаква смяна. Това ръководство на Борислав Михайлов просто не дава качество. Българският футбол се ръководи от хора, които гледат персоналните си ползи “.
 Кюстендилеца: В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове Кюстендилеца: В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове
„ Ние сме едно цяло с почитателите. Много пъти споделям, че когато сме дружно, сме мощни. Няма разлики сред нас. Колкото би трябвало, толкоз време ще бъде тук. Ако би трябвало, ще идваме всеки ден тук като треньори. Едните имат 40-годишно другарство, други 20-годишно, трети имат ползи. На едни се оказва помощ за стадиона, на други се взима по-голямо количество финанси като санкции. На тези, които се оказва помощ, те са с тях. Не би трябвало да бъде по този начин. Трябва да имаме почтен футбол. Кой мислите, че предложения Кашай? Кой му заплаща заплатата? Виждате по какъв начин се провеждат комисиите. Вижте формата на българския шампионат. Седмият може да взе участие в бараж за УЕФА. Последният може да продава мачове цялостен сезон и най-после да се избави. Това е смехотворно “.
 Феновете на Феновете на "червените " опънаха палатки пред БФС, Стойчо Младенов също дойде  Филипов: Настъпи миг за смяна, този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол Филипов: Настъпи миг за смяна, този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол 28 март | 12:29  Феновете на Феновете на "червените " опънаха палатки пред БФС, Стойчо Младенов също дойде 28 март | 11:29  Кюстендилеца: В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове Кюстендилеца: В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове 28 март | 11:15 Още от БГ Футбол  Сагата с хипотетичния клуб-фантом, който взриви българския футбол, се заплита, ето новите разкрития Сагата с хипотетичния клуб-фантом, който взриви българския футбол, се заплита, ето новите разкрития 28 март | 13:13 20 0  Филипов: Настъпи миг за смяна, този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол Филипов: Настъпи миг за смяна, този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол 28 март | 12:29 606 4  Борислав Попов за палатковия лагер: Щом имат позволение, всичко е наред Борислав Попов за палатковия лагер: Щом имат позволение, всичко е наред 28 март | 11:45 749 4  Треньор на Локомотив (Пд) псува и замеря младите си играчи с бутилки с вода Треньор на Локомотив (Пд) псува и замеря младите си играчи с бутилки с вода 28 март | 11:31 1566 6  Бербатов на разпит в Министерство на вътрешните работи Бербатов на разпит в Министерство на вътрешните работи 28 март | 11:31 7295 35 Виж всички Водещи Новини  Бербатов на разпит в Министерство на вътрешните работи Бербатов на разпит в Министерство на вътрешните работи 28 март | 11:31 7295 35  Феновете на Феновете на "червените " опънаха палатки пред БФС, Стойчо Младенов също дойде 28 март | 11:29 5710 76  Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление 28 март | 09:26 8192 143  ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52 3004 33 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР