Настъргано твърдо сирене, бяло вино совиньон блан и парти торба

...
Настъргано твърдо сирене, бяло вино совиньон блан и парти торба
Коментари Харесай

Сирене и вино – как карантината промени най-популярните покупки на американците

Настъргано твърдо сирене, бяло вино совиньон блан и празненство торба с разнородни шоколади в нея – това са някои от най-популярните артикули, купувани от американските консуматори през 2020 година Данните са на най-голямата верига супермаркети в Съединени американски щати Kroger, която  има годишен оборот от над 121 милиарда $, съобщи Yahoo Finance.

“Списъкът с най-популярните артикули ясно демонстрира по какъв начин потреблението на американците се промени по време на ограниченията против ковид – те повече започнаха да готвят и да се хранят у дома, преоткриха печенето на самун вкъщи и започнаха да натъртват на здравословни храни. “, разяснява Стюарт Аиткен, основен търговски шеф на компанията. Според разбор на компанията над 60% от клиентите на магазините отделят повече време да готвят вкъщи. 35% от тях също по този начин споделят, че са повече загрижени за храната, която изхвърлят в сравнение с преди световната пандемия.

Според него през идната година потребителското търсене стремително ще се насочи към храни и добавки, които усилват имунната система  и покачват силата на човек, както и артикули, които са нужни за елементарно подготвяне на храна в домашни условия.

Също по този начин той чака от ден на ден хора да опитват с артикули и храни от задгранични култури.

Топ 10 на продуктите на Kroger
Безалкохолни питиета без захарНастъргано твърдо сиренеКартофен чипс, овкусенВино совиньон бланВискомаслена сметанаПресни хебчета за бургериПълнозърнест хлябКутия капсули кафеПарти чанта с разнородни шоколадиШварцвалдска шунка
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР