Настъпва значителна промяна на времето.До полунощ в цялата страна важи

...
Настъпва значителна промяна на времето.До полунощ в цялата страна важи
Коментари Харесай

Дъжд и по-студено време на Цветница


Настъпва забележителна смяна на времето.

До среднощ в цялата страна важи жълт код за превалявания от дъжд, които поради захлаждането, ще минават в сняг. Над Северозападна, Североизточна и Югоизточна България се чакат превалявания най-вече от дъжд, съпроводени от увеличаване напразно.

Тази заран температурите са сред 8 и 13 градуса, а следобяд те ще се намалят до 2-3 градуса на Северозапад, и до 7-8 градуса на Югоизток. В столицата оптималната температура в следобедните часове ще бъде към 3 градуса.

В планините времето не е уместно за туризъм. На доста места вали дъжд, който със захлаждането, минава в сняг. Предстои и образуването на снежна завивка.

Утре времето остава относително студено, облачно и с превалявания от дъжд, а на височина над 500-600 метра - от сняг. Към вторник прогнозата е преваляванията последователно да намалеят. В сряда - отново краткотрайни превалявания от дъжд, само че температурите ще стартират последователно да се покачват. В четвъртък - увеличаване напразно и по-високи дневни температури. Към петък изгледите са за по-топло време, само че тук-там ще има краткотрайни дъждове, вероятни са и гръмотевици.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР