Настъпва един от най-трудните, сложни и емоционални етапи в осмия

...
Настъпва един от най-трудните, сложни и емоционални етапи в осмия
Коментари Харесай

Ищар става звезден ментор в "Гласът на България"

Настъпва един от най-трудните, комплицирани и прочувствени стадии в осмия сезон на " Гласът на България " - нокаутите, и в него участниците ще дадат всичко от себе си, с цел да запазят мястото си в музикалната конкуренция по bTV.

Голямата изненада за всички тях, а и за феновете пред екраните, ще бъде специфичният наставник в този стадий на шоуто - световноизвестната Ищар. В неделя вечер, тъкмо в 21:00 ч., на сцената поредно ще се показват артистите от тимовете на DARA и на Любо Киров. Всеки от двата тима ще започва с по осем участници при започване на епизода, а до финала му - в тимовете ще останат единствено по трима реализатори.

С музикалното си осъществяване, всеки участник ще се опита да заеме един от трите стола на сцената и да резервира мястото си на него, чак до представянето на последния по ред от тима му. Стол №1 ще е за този, който се показа най-добре, а стол №3 сигурно ще е най-опасното място. Напрежението за участниците, само че и за треньорите ще е в действителност огромно, а след всяко осъществяване тежката дума, кой да продължи напред, ще имат менторите.

" Искам участниците да се забавляват на сцената, да се освободят, да са цветни, прочувствени и да ангажират мен и публиката ", ще призове хората от своя тим DARA. А с придвижване на осъществяванията ще забележим какъв брой тежка е раздялата й с всеки, който би трябвало да си тръгне от тима й.

" Тук няма неталантлив човек - всеки е подготвен да бъде огромна звезда! ", споделя Любо Киров, а след всяко страховито осъществяване, изборът му ще става все по-труден и прочувствен. Най-голямата изненада в стадия на нокаутите в " Гласът на България " несъмнено ще звездата Ищар, която ще бъде специфичен звезден наставник за всички участници. Тя ще се включи интензивно в подготовката на тимовете и ще даде доста точни и скъпи препоръки на изпълнителите, от позицията на своя дълготраен опит и потвърдено сполучлива музикална кариера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР