Настъпиха часове на размисъл в Краската испанска футболна федерация (РФЕФ),

...
Настъпиха часове на размисъл в Краската испанска футболна федерация (РФЕФ),
Коментари Харесай

Ясно е кой ще замени Луис Енрике

Настъпиха часове на размисъл в Краската испанска футболна федерация (РФЕФ), след неуспеха на „ Ла Роха “ на Световното състезание в Катар. Испания отпадна във етапа на осминафиналите, откакто бе отхвърлен от Мароко след осъществяване на дузпи.
РФЕФ взема решение ориста на селекционера Луис Енрике, който има контракт с федерацията до декември 2022 година,  в сряда. Като от локалното издание „ Marca “, че точно треньорът е този, който ще направи първата крачка и ще подаде оставката си.
Ако Луис Енрике напусне поста си на народен селекционер, то за неговата позиция главен претендент ще бъде Луис де ла Фуенте, който е селекционер на гарнитурата до 21 година на „ Ла Роха “. Де ла Фуенте има опит с доста играчи в настоящето по-младо потомство на Испания, защото е работил с тях в гарнитурите до 19 и 21 година, на които е бил селекционер.
Според испанските медии Де ла Фуенте ще успее да приключи прехода към по-млад състав. Ако заеме поста на Луис Енрике, той ще подпише контракт с РФЕФ до края на Евро 2024.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР