Настъпи времето за последния 38-и кръг във Висшата лига. Всички десет

...
Настъпи времето за последния 38-и кръг във Висшата лига.
Всички десет
Коментари Харесай

Днес завършва сезонът във Висшата лига

Настъпи времето за последния 38-и кръг във Висшата лига.

Всички 10 дуела ще започват през днешния ден, 28-и май, от 18:30 часа.

Манчестър Сити завоюва купата още веднъж, а всичко до шестата позиция към този момент е несъмнено. Арсенал, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се класираха за Шампионска лига, до момента в който Ливърпул остана в зона Лига Европа, където се настани и Брайтън. Интрига има за седмото място, което дава право на присъединяване в Лига на конференциите. Към момента то е заето от Астън Вила, които обаче са единствено с точка пред Тотнъм. За бирмингамци следва мач с Брайтън, до момента в който „ шпорите “ гостуват на Лийдс.

Битката в дъното също е забавна, защото три тима не престават битката си за оцеляване. Вече упоменатият Лийдс, който се намира на 19-о място с 31 точки. Лестър пък е позиция напред, само че със същия актив, а Евертън все още е 17-и отвън зоната на изпадащите, само че единствено с 2 точки пред Лестър и Лийдс. „ Лисиците “ одобряват Уест Хем, като „ чуковете “ не се борят за нещо особено във Висшата лига, а мислят за финала си в Лига на конференциите. Евертън пък ще преследва триумфа и спасението като приема Борнемут.

Шампионът Манчестър Сити пък е хазаин на Брентфорд, а дуелът Челси – Нюкасъл несъмнено провокира интерес, защото „ свраките “ и Манчестър Юнайтед могат да разменят третото и четвъртото място. „ Червните дяволи “ одобряват състава на Фулъм.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР