Настъпи времето на трандиционните новогодишни пожелания на Publicis Groupe. Тази

...
Настъпи времето на трандиционните новогодишни пожелания на Publicis Groupe. Тази
Коментари Харесай

Publicis Groupe се ангажира с повече от обещания за 2021 година

Настъпи времето на трандиционните новогодишни пожелания на Publicis Groupe. Тази година, обаче, чиновниците ще имат потребност от освен това от пожелания, с цел да посрещнат 2021 година.

Publicis Groupe прекъсва своята дългогодишна традиция с пожелания и вместо това събира всичкисвои 80 000 чиновници онлайн в платформата Marcel, в границите на двучасови сесии през четири поредни дни идната седмица.

За компанията това е опция да показа проекта си за развиване през идната година; да показа метода, по който ще оказва помощ на клиентите да съумяват в свят, воден от платформите; и да затвърди позицията си на компания, ангажирана с интензивности за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване на чиновниците. Също по този начин, Publicis Groupeще разгласи 5 съществени начинания за преоткриването на бъдещата работна среда.

Презентациите в самодейността „ More than Wishes " ще се проведат през свързани студиа в целия свят. В блиц диалози със специфичните посетители Мишел Обама, Боб Игер и Сатя Надела, ще се разискват основните тематики на общите срещи. Въпроси от сесиите ще се излъчват онлайн, тъй че всеки чиновник на Publicisще получи опция да бъде чут, с помощта на платформата Marcel.

„ След такава предизвикателна година ние изискуем на нашите чиновници повече от обещания за 2021 година Това ще е нашият метод да изкажем голяма признателност към всички в Publicis за техния принос през последните 12 месеца, да отбележим всички техни достижения като отговор на удара на рецесията, и да зададем явен курс за бъдещето. Във време, в което множеството от нас към момента са обществено изолирани, ние имаме вяра, че е наш дълг да обединим всички и да покажем още един път, че когато пожелаем дружно, ние ще сбъднем дружно, " споделя Артюр Садун, ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на Publicis Groupe.

Разбира се, не всички обичаи ще бъдат нарушени тази година. Това видео демонстрира концепцията зад самодейността „ More than Wishes " за 2021 година

За специфичните посетители

Мишел Обама, някогашна първа дама на Съединени американски щати, ще разяснява какво е да си същински предан на построяването на среда на разнообразие и тъждество, значимата роля на менторството - по какъв начин да го постигнеш по верния метод и по какъв начин да се целиш постоянно нависоко, даже в най-предизвикателните времена.

Боб Игeр, изпълнителен ръководител на The Walt Disney Company, ще приказва какво е нужно да запалиш искрата на творчеството, да бъдеш новаторски в лицето на внезапните промени и да си победител в свят, воден от платформите, споделяйки от своя 15-годишен опит като основен изпълнителен шеф на Disney и от главната си роля в стрийминг услугата на компанията: Disney+.

Сатя Недела, основен изпълнителен шеф на Microsoft, ще опише за вероятността на това по какъв начин методът, по който работим, се промени през 2020 година и по какъв начин ще продължава да се развива, както и каква роля технологиите могат и би трябвало да имат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР