Настъпи решаващата фаза на Шампионска лига. Най-добрите 8 отбора на

...
Настъпи решаващата фаза на Шампионска лига. Най-добрите 8 отбора на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Първите мачове от 1/4-финалите в Шампионска лига

Настъпи решаващата фаза на Шампионска лига . Най-добрите 8 тима на Стария континент стартират своя път към полуфиналите в шампионата, а първите мачове са довечера в 21:45 часа българско време.
Безспорно мач №1 в програмата е повторението на финала Ювентус - Реал Мадрид ( НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG ). Първият мач сред двата тима е в Торино, като " бианконерите " излизат с готовност за отплата след унижението, което претърпяха преди 10 месеца и провалянето от 1:4, което " кралете " им нанесоха.
И в двата състава има съществени изненади, като Иско се завръща измежду титулярите на Зинедин Зидан. Той е предпочетен пред Марко Асенсио и Гарет Бейл, които са на пейката. За Ювентус пък на пейката е Блейс Матюиди, както и Марио Манджукич. Стартовите сформира в Sportlive.bg .
Другата среща ще предложи не по-малко страсти на почитателите на футбола. На " Рамон Санчес Писхуан " Севиля посреща един от любимците в шампионата - Байерн Мюнхен ( НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG ). Двата тима в никакъв случай не са се срещали в европейските клубни шампионати, а " рохибланкос " са новобранец в конфликта. Именно испанският отбор обаче в профил Манчестър Юнайтед, който също беше спряган за евентуален победител в Шампионска лига.
Двамата треньори залагат на мощни стартови 11, само че не липсват изненади. Хамес Родригес е на пейката на Байерн Мюнхен за сметка на Толисо, само че огромната изненада е в състава на Севия. Съставите на Севиля и Байерн вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР