Настъпи онова време от годината, в което поздравяваме най-близките си

...
Настъпи онова време от годината, в което поздравяваме най-близките си
Коментари Харесай

20 оригинални и запомнящи се пожелания за Нова Година

Настъпи това време от годината, в което поздравяваме най-близките си другари, родственици и фамилията. Началото на новата година е значим миг, който бива привързан с красиви думи и откровени пожелания.
Ето ги и нашите:
1. Щастлива и мирна да бъде Новата година. Нека 2022 да е красива като пролетта, топла като лятото, мощна като морето през зимата и плодородна като есента.

2. Не губи усмивката си през цялата година, тъй като точно тя те прави друг и неповторим човек. Нека през 2022 година лицето ти да е украсено с откровена и красива усмивка.

3. През Новата година дано бъдете двама, а за какво не и повече?! Продължавай напред с високо вдигната глава. Не вярвай в чудеса, а самичък ги създавай!

4. Когато най-хубавите празници почукат на вратата ти, посрещни ги с усмивка. Те ще ти се отблагодарят със здраве, шанс и благодат.

5. Нека Новата година бъде оня транспортен съд, отвеждащ те към всяка една цел. Постигай с лекост и споделяй щастието с другари и обичани хора.

6. Честита 2022 година. Успех във всичко, което умеем, шанс във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

7. Честита да е новата година. Посрещни я с наслада, изживей я с обич, изпрати я с усмивка. Нека тя ти донесе всичко това, за което постоянно си мечтал!

8. Нека делата ви бъдат увенчани с триумф през новата година. Домът ви да е цялостен с положителни хора, а сърцата да преливат от обич. Бъдете здрави, обичайте, споделяйте, мечтайте, ценете.

9. Честита да е Новата година за вас. Разтоварете сърцата си от проблеми и беди. На тяхно място настанете благополучие, усмивки и наслади. Наздраве!

10. Нека сърцата ви бъдат огряни. Сили и задоволство за бъдните дни.Доброта, топлота и любов. Нека новата година ви донесе това, за което сте мечтали и бленували.

11. Честита да е Новата година за вас. Потопете се в фантазии и се облечете в копнежи. Оползотворете всеки един ден и не забравяйте да вършите добрини – това е смисълът на човешкото битие.

12. Честита 2022 година! Бъдете здрави, засмени и щастливи. Мечтайте, пътувайте, творете и обичайте. Вярвайте в себе си, достигайте върховете на живота, дерзайте!

13. Новата година е ново начало. Позволете си да започнете нова глава във вашия живот – по-смислена, по-вълнуваща, по-истинска.

14. Нека 2022 година ви води на местата, където най-вече желаете да бъдете Нека ви научи да престанете да обичате предишното и да не спирате да обичате това, което е в сегашното.

15. Тази година ще бъде цветна, шарена и прочувствена за вас. Позволете си да я прекарате с усмивка на разположение, потопени в блестящи страсти и безредици, красящи душата ви. Не спирайте да се усмихвате.
30 истински пожелания за Коледа
Казват, че на Коледа се случват чудеса, по тази причина е доста значимо какво пожелавате на себе си и на околните си. Подбрали сме няколко наисти...
Прочети повече
16. Ако тази година е транспортен съд, превърнете се в негов капитан. Плувайте в океани и морета и в никакъв случай не срещайте пирати по пътя си. Нека 2022 ви донесе сбъднати фантазии и здраве в обилие.

17. Преживейте най-страхотните неща през новата година. Радвайте се на положителни другарства, красива обич и нестихващи победи. Късмет да се рони над вас и в никакъв случай да не се отървете от него!

18. В навечерието на 2022 година ти поисквам да мечтаеш мощно, да не спираш да вярваш в себе си и да обичаш с цялото си сърце. Преследвай задачите си и гради неуморно!

19. Нека 2022 година разгърне пред вас най-стойностните си богатства. Да ви подари с религия и самочувствие, да ви показа другарства, пътешествия и обич. Радвайте й се и помнете, че най-хубавите дни занапред предстоят за вас!

20. В навечерието на новата година ти искам да откриваш само стойностните неща в живота, да ги пазиш и да им се радваш. Оценявай всеки един момент и го превръщай в скъп. Здраве, обич и светлина!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР