Насрочиха дати и начални часове за следващите 7 от оставащите

...
Насрочиха дати и начални часове за следващите 7 от оставащите
Коментари Харесай

Насрочиха дати и часове за оставащите кръгове във Втора лига

Насрочиха дати и начални часове за идващите 7 от оставащите 9 кръга до края на футболното състезание на Втора лига. До началото на май на врачанския "Ботев " му предстоят 4 гостувания и 3 мача пред лична аудитория.
След спирането на акцията поради контролите на националния ни отбор командата на Сашо Ангелов гостува на "Литекс ", а срещата в Ловеч от програмата на 22-ия кръг е на 31 март от 17 часа. Седмица по-късно врачани посрещат някогашния отбор на своя ментор - "Локомотив " /ГО/, а срещата е на Разпети петък, 6 април и стартира от 17 часа. На 16 април врачани гостуват на "Царско село ".
Следва домакинство на "Созопол " - то ще се изиграе на 19 април, четвъртък, от 17 часа. В мач от 26-ия кръг "Ботев " гостува на съименника си в Гълъбово на 23 април, отново в понеделник, като срещата стартира в 17.30 часа. Пет дни по-късно врачани одобряват дубъла на "Лудогорец ", като срещата на стадион "Христо Ботев " стартира от 17 часа на 28 април. На 5 май е последната от плануваните срещи във Втора лига - ден преди Гергьовден "Ботев " гостува в Радомир на "Струмска популярност " от 18 часа
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР