Насрочено е първото заседание по дело за обида, което директорът

...
Насрочено е първото заседание по дело за обида, което директорът
Коментари Харесай

Васил Василев съди Камен Донев, нарекъл го мижитурка

Насрочено е първото съвещание по дело за засегнатост, което шефът на театъра Васил Василев заведе против артиста Камен Донев. Василев се е почувствал афектиран от изявление на Донев по Би Ти Ви, който го нарекъл „ шушумига ”, „ човечец ” и споделил, че „ не е непокътнат човек ”.

Директорът на театъра упорства артистът да бъде приет за отговорен и да му заплати 2500 лв. за неимуществени вреди. Делото ще се гледа от Софийския областен съд. 

Заради историята с напрежението сред уволнения режисьор Александър Морфов и шефа Василев са формирани две каузи. Първото е по иск на артиста Валери Йорданов против Васил Василев, който твърди, че здравословното му положение съществено се е влошило, откакто научил, че е почнала инспекция против неговия „ нравствен татко “ Александър Морфов. Заради това той заведе дело за претърпени неимуществени вреди като претендира обезщетение от 10 000 лева, само че към този момент е предявил непълен иск за 1000 лева

А точно второто дел е заведено от шефа на спектакъл към Камен Донев. 

Миналия месец, откакто артистът разбра, че ще бъде съден, предложения Васил Василев на боксовия кръг. 

" Ако си мъж…

За голямо страдание цялата тази история не се развива по времето на Сирано Дьо Бержерак, когато с наслада бих провокирал този човек на двубой с рапири или шпаги. Но въпреки всичко има една опция той да отбрани достойнството си, в случай че тя е накърнена…. И това може да се реализира на БОКСОВИЯ РИНГ - по разпоредбите на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва директно по малкия екран. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна идея.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева незабавно, без да ми ги връща.

Камен Донев - възможен предстоящ шеф на Народен Театър “Иван Вазов ” или Министър на културата ", приключи артистът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР