Насред скандали и крамоли председателят на парламента Димитър Главчев пусна

...
Насред скандали и крамоли председателят на парламента Димитър Главчев пусна
Коментари Харесай

Главчев разсмя парламента: Корнелия Нинова е тук

Насред кавги и крамоли ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев пусна смешка, която разсея най-малко за момент черните облаци над институцията. " Корнелия Нинова - тук ", сподели той от трибуната, до момента в който правеше поименна инспекция. Залата избухна или най-малко тези, които бяха вътре - депутати от ГЕРБ, " Обединени патриоти " и " Воля ".

" Няма я, несъмнено ", усмихна се Главчев към ръкопляскащата публика.

От сутринта ръководителят на Народното събрание на три пъти брои депутатите дали има кворум. Българска социалистическа партия не бяха в залата. Кворумът се провали на два пъти поради това, че депутатите от Движение за права и свободи също напуснаха пленарната зала. Лидерът Мустафа Карадайъ съобщи, че техния претекст е наличието на националистите в ръководството.

В същото време стана ясно, че Българска социалистическа партия ще саботира съвещанията на Народното събрание, до момента в който Димитър Главчев е негов ръководител.

Утре ще се разисква оставката на Главчев, а депутатите от Българска социалистическа партия към този момент внесоха подписка.

Главчев разгласи, че понижава наказването на Антон Кутев от изпъждане от две съвещания на Народното събрание на едно.
тагове Димитър Главчев Корнелия Нинова парламент смях кворум
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР