Насред газовия рекет на Путин и Европа, която реши да

...
Насред газовия рекет на Путин и Европа, която реши да
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Отстранен зам.-министър за проветривото ведомство на Николай Събев

Насред газовия рекет на Путин и Европа, която реши да се опълчи. Време ли е да погледнем какви енергийни източници имаме в двора си и на отхвърлим възбраните, въведени под натиска на „ проксита “? Гостува енергийният специалист Димитър Иванов, а от разстояние се включва водачът на „ БОЕЦ “ Георги Георгиев, който втора година обикаля по квазизаконната тръба на оня поток, на който Бойко споделя „ Балкански “, Путин - „ Турски “, а пък той си е съветски.

Усещане за путинофилска зараза и тролски „ пирони “ в ковчега на истината. Как журналистът Николай Панков се внедри в една от платформите на правилото „ 100 клика за стотинка “. Илюстрация от първо лице за опита в тази псевдоинформационна среда. И още: основният редактор на проверяващия уебсайт Bird.bg Атанас Чобанов с направена платформа и зов за отстрелване на троловете с мишка в ръка. Кой може да се включи?

Истории от неразрешената Татяна Кристи и фондацията „ Открито сърце “ - ежедневна работа за хора с открити сърца. Кристи ни вкарва в атмосферата на всекидневието с признателност към донорите и с компликациите на получателите, откъдето изкачат потресаващи персонални истории. И още: по какъв начин троловете, които я блокираха, употребяват уеб сигнализация между тях, която може да бъде елементарно разпозната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР