Насочването към практики не е случайно, а целенасочено. Учениците трябва

...
Насочването към практики не е случайно, а целенасочено. Учениците трябва
Коментари Харесай

Ще останат ли учениците от 5 до 12 клас с маски в класовете?

Насочването към практики не е инцидентно, а целеустремено. Учениците би трябвало да усвоят съответни познания посредством процедура. Това съобщи пред Българска национална телевизия заместник-образователният министър Таня Михайлова във връзка поетапното връщане на възпитаници и студенти за на практика образования в клас.

"Информатиката може да премине и през онлайн образование, само че машиностроенето и дървообработването няма по какъв начин. Деца не са изгубили доста без практиката, само че ще би трябвало да се постараят повече за в този момент, с цел да наваксат. Сега децата ще приложат уменията си от научената доктрина ", сподели още тя.



Кадър: Българска национална телевизия - Таня Михайлова

"Продължава условието учениците да бъдат с маски в клас, тъй като за практическо образование се явяват огромните възпитаници ", разкри Михайлова.

Тя предложи учебните заведения да реорганизират седмичните си написания, тъй че да има на практика занятия в тъкмо избран ден. "Часовете по процедура могат да се създадат в един или два дни. Обикновено тези часове са на блокове ", добави заместник-министърът.

"Обмисляме присъственото образование да стартира от 4 февруари - след междусрочната почивка ", разяснява Таня Михайлова.

"Има интерес за имунизациите от страна на учителите. Списъците за тях са отворени и те могат да се запишат когато и да е. Около 21-22% са искащите преподаватели за имунизация ", съобщи зам.-образователния министър.

"На този стадий ще има спомагателни занимания за възпитаници, които имат потребност. Що се отнася до образователната година - дребните възпитаници ще учат спомагателни 2 седмици ", приключи Таня Михайлова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР