Наследството на Борисов продължава да тегне. Това заяви Явор Божанков

...
Наследството на Борисов продължава да тегне. Това заяви Явор Божанков
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП поспориха за Ден на Барселонагейт и кога ще да е той

Наследството на Борисов продължава да тегне . Това съобщи Явор Божанков от трибуната на Народното събрание в декларация. Той засяга Барселонагейт. Този скандал не е станал обект на българската прокуратура, по думите му.

и. Медийните отрязъци се оказаха със стойност за испанското следствие, съгласно аления народен представител. Никой не е споделил, че Борисов има къща в Барселона, мис Бикини има къща в Барселона , посочи Божанков и зададе значимия и съгласно него въпрос кой е купил къщата й в Барселона. Всички видели пачките и златото в спалнята на някогашния министър председател, само че Гешев останал кьорав, засегнат е социалистът. Според него истината щяла да излезе на яве даже и след години битка. Истината ще откри път, уверен е Явор Божанков.
 Атанасова за Барселонагейт: Къде е отчетът и кой го е писал?
Атанасова за Барселонагейт: Къде е отчетът и кой го е писал?

От ГЕРБ се съмняват в истинността му

Тома Биков от ГЕРБ излезе и предложи в националния ни календар да има публично ден на Барселонагейт . Тази работа е доста смешна, уверен е депутатът и подлага на критика ръководещите за това, че два месеца нищо не вършат с изключение на разбори. Парламентът, по мнението му, се занимавал с нелепости, а не с нещата, които са ни пред очите - внезапното обедняване и рецесиите . Няма да стане по този начин тази работа, задоволително дълго време поносим сходни компромати и офанзиви против нас, няма да има политически разговор в тази зала, до момента в който продължавате по този метод, разяснява още Биков, който е безапелационен: Занимавате се единствено с нелепости. Вашата фантазия да управлявате се сбъдна, тъй че вземете се в ръце и започнете да ръководи т, сподели депутатът от ГЕРБ. По думите му ръководещите нямали концепция какво вършат, учели се, само че не можели да се научат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР