Наследствената къща на ексдепутата Стефан Кенов в град Карнобат едва

...
Наследствената къща на ексдепутата Стефан Кенов в град Карнобат едва
Коментари Харесай

Изгоря имот на ексдепутата Стефан Кенов

Наследствената къща на ексдепутата Стефан Кенов в град Карнобат едвам не изгоря дружно с 92-годишната му баба Милка Кенова. Пожарът е лумнал към 3 ч. след среднощ против националния празник. На партерния етаж на къщата се намираше адвокатската адвокатска фирма на Кенов, който е измежду най-популярните лица в Карнобатска община – някогашен заместител регионален шеф в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори", както и депутат от 42-то Народно събрание.

„ Огънят е бил загасен от пожарникарите едвам откакто от адвокатската фирма ми е останало ето това”, сподели юрист Кенов пред Флагман.БГ.

Пожарникарите пристигнали доста бързо, само че пламъците са били толкоз мощни, че са опустушили вътрешността на адвокатската фирма изцяло. Изгорели са значими документи, които Кенов твърди, че ще възвърне. Той позволява, че пожарът е тенденциозен, защото не може да повярва на първичните резултати от огледа.

„ Ще упорствам случаят да не се квалифицира като късо съединяване с електрическата мрежа сред партерния и първия етаж, където е спяла баба ми. Цяло знамение е, че макар сложната й пъргавина тя е съумяла да се изнесе в точния момент. Между окачения таван на адвокатската фирма и пода на първия етаж всичко е в камъш, постройката е остаряла, само че камъшът не е горял, поради което се колебая да е късо съединение”, сподели още Стефан Кенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР