Наследниците на известен български композитор са изнудвали за пари участничка

...
Наследниците на известен български композитор са изнудвали за пари участничка
Коментари Харесай

Грандиозен скандал разтърси "Пирин фолк" СНИМКА

Наследниците на прочут български композитор са изнудвали за пари участничка в "Детски Пирин фолк ", написа "Телеграф ". Майката на Елица Камбурова е имала уговорска с тях да дадат правата за песента, с която да се показа на фестивала, само че откакто публично детето е утвърдено за присъединяване, дъщерите на създателя почнали да й желаят повече пари.

До последно родителите са преговаряли с наследниците на маестрото, само че не съумели да реализират съглашение. Сумата се оказала непостижима за тях и се наложило да изтеглят детето от присъединяване му във фестивала.


Елица Камбурова от Тутракан

Организаторите даже предлоцили Елица да приготви друга ария, само че времето за това се оказало прекомерно малко. Така в последния миг на мястото на Камбурова излезе Мария Недялкова, която е била първа запаса.

Третото издание на фестивала "Детски Пирин фолк " провокира взрвив от страсти за участници и фенове в Летния спектакъл на град Сандански. Талантът и съвършеното театрално държание на 20-те уастници на възраст сред 8 и 15 години от всички краища на България получиха нестихващи овации.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР