Наследницата на Ванга вижда човешките органи като на екран, изцерила

...
Наследницата на Ванга вижда човешките органи като на екран, изцерила
Коментари Харесай

Феноменът Момера Пенчева: И вторият KOВИД ще ни подмине, ако станем по-добри!

Наследницата на Ванга вижда човешките органи като на екран, излекувала е емира на Дубай и Марадона. „ Втората КОВИД вълна отново ще ни подмине, само че би трябвало да продължим да работим върху добротата си, върху себе си. Нека знаят индивидите, че единствено това ще ни избави. Светът към този момент не е същият отпреди този ковид и това към този момент го виждат всички. Но след 2020 започваме постепенно и бавно да вървим напред. България ще стане парадайса на земята, само че ще мине много време. “

Думите са на единствената наследница на Ванга – феноменът Момера Пенчева, която е безапелационна, че единствено в случай че се научим да си оказваме помощ, не злословим и сме положителни с близък, ни чака добра орис в страната.
„ Иначе потъването ще продължи, до момента в който не оскотеем “, твърди известната ни лечителка.
Най-голямата болежка на Момера е, че не може да лекува недъзите в обществото. „ Ако имах тази опция, бих почнала от духовното здраве на нацията “, признава тя.
Лакомията, егоизмът, омразата, жаждата за власт съгласно нея са първопричината за доста тежки закононарушения като обири, изнасилвания, убийства. „ България към момента стои на преносими пясъци “, предсказва високоволтовата дама. Тя има и ясновидска заложба, само че я употребява единствено при определянето на диагнозите и лекуването.

„ Момера е една от дребното явления от така наречен златно потомство на екстрасенсите, които не се подведоха по блясъка на парите, нито се помислиха за светици приживе “, разясняват спецове в региона. Родената в Габрово лечителка ужасно доста почита медицината. Тя постоянно поучава своите пациенти да употребяват различните способи на лекуване, без да загърбват тотално обичайните. Защото има вяра, че лекуването с биоенергия не опонира на формалната медицина, в противен случай, добавя я. Самата тя обаче в никакъв случай не взема медикаменти, избира националните илачи, които церят тялото и душата, без да ги тровят.
„ Ти не си екстрасенс, ти си врач, не се отчайвай, продължавай! “ Това самопризнание завещава на старозагорката Момера Пенчева Ванга при една от последните им срещи. На нея пророчицата позволява да запише с диктофон целия им диалог. Сега той е една от реликвите на лечителката.
„ Срещали сме се с Ванга може би 5-6 пъти, от време на време тя ме е викала, различен път аз имах потребност от нея “, разказва Момера другарството, което е имало сред двете феноменални българки. Самата тя дефинира Ванга с една-единствена дума: „ светица “.

Случайно или не, феноменалните качества се пробуждат у Момера навръх рождения й ден 11 юли преди повече от 20 години. Душата й изгаряла от болежка, тъй като единствено десетина дни по-рано била изгубила обичания си татко. Гордият габровски бизнесмен, който не съумяват да пречупят всичките несгоди на комунизма – национализацията, концлагерите, непрекъснатите гонения на семейството – напуснал този свят малко преди да навърши 79 години. На помена у тях били все близки и познати хора. В един миг Момера внезапно „ видяла “ през облеклата като на рентген туптящото сърце на собствен родственик. Картината била толкоз жива, по този начин детайлна, че все едно следила кардиологична интервенция онлайн. Гледката напряко я шокирала. Вечерта споделила с майка си и брачна половинка си претърпяното, само че и двамата не й повярвали. Хората се тормозили дали не е болна от нещо. Само след няколко месеца при нова, инцидентна среща със същия човек Момера безусловно изригнала. Без някой да я кара и без тя да желае, почнала да споделя за болестта му – базедова болест. Описала напълно тъкмо признаците, стадия на болестта, при кои лекари е ходил, какви медикаменти е взимал. Въпросният мъж и околните му останали като гръмнати от безпогрешната диагноза.
Дори в това време на съмнение и остракизъм към сходни явления слухът за лечителската заложба на Момера се разнесъл като гръмотевица. Тогава тя работела като счетоводител в старозагорския клон на „ Мототехника и автосервиз “.

От заран до вечер там почнали да се тълпят хора, всеки със своята болежка. И тя със свито сърце, скрито от управляващите и от шефовете, се опитвала да помогне на всеки. Един от най-незаличимите й мемоари от този интервал е казусът с 8-годишно незрящо дете.
„ Не знаех какво би трябвало да направя, само че по време на сеанса с цялата си душа желаех то да прогледне “, връща лентата обратно Момера. На излизане от сервиза сляпото момче внезапно попитало: „ Майко, за какво подвигат тази кола? “.
Момера единствено чула радостните писъци, идващи от двора, и схванала безпределно щастлива, че дарбата й е помогнала и в този, отписан от формалната медицина случай.
На идната година тя самата взема решение да потърси някакво разумно пояснение за своите свръхестествени качества. И най-странното е, че го намира в Института по марксизъм-ленинизъм към Градския комитет на Българска комунистическа партия в София.

По самодейност на младоците от тогавашния спорен клуб „ Човек, Екология, Космос “ към института я подлагат на цялостни проучвания. Медицински светила отсичат без съмнения: душевен и физически здрава. Вкарват я в една болница и пред изумените погледи на лекари и пациенти Момера прави безпогрешни диагнози, разказва в елементи историята на всяко заболяване.
„ Съдбата ни е програмирала с 99% даденост и единствено 1% заложба. Но с старание, воля, предпочитание и труд всеки от нас може да доразвие тези заложби до 50-60 на 100 “, уверена е световноизвестната лечителка. Момера обаче пази цялостна поверителност за най-видните си пациенти. Само от фотосите в двете й издадени книги човек може да се досети, че измежду тях е футболният талант Марадона, фамилията на емира на Дубай, поп звездата Филип Киркоров, актрисата Аня Пенчева, както и доста политици, държавници и шоузвезди.


Инфо: Днес.БГ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР