Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, забогатя.

...
Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, забогатя.
Коментари Харесай

Деси Цонева забогатя с 2 милиона


Наследницата на починалия водещ Димитър Цонев – Деси Цонева, забогатя.

 

Тя и фамилията й са продали един от фамилните жилища, намиращ се тъкмо против съветската черква „ Св. Николай Чудотворец “.

 

Купувачът е платил 940 000 евро на наследниците на Димитър Цонев. Жилището е ситуирано в сърцето на София, а от него се виждат 14 исторически обекта. То е първокласно обзаведено в жанр неокласицизъм.

 

Семейството дълго време търси купувачи поради високата цена на парцела, намиращ се на основна локация. Макар да не липсвали претенденти, множеството от тях не разполагали с нужната сума.

 

За никого не е загадка, че брачната половинка на починалия Димитър Цонев – Мариана е брокер и от години се занимава с недвижими парцели. Деси Цонева неслучайно дефинира преди време покупката на този апартамент от нея като „ скъпа “.

Семейството разполага с още два жилището в региона, които са на приблизителна стойност, само че за момента не се продават.

 

Те решили, че откакто няма да живеят в центъра, е по-добре да продадат парцела в този момент, когато цените на парцелите са в своя пик.

Вдовицата на Цонев живее в прелестна къща в столичния квартал „ Бояна “, а Деси населява къща в същия квартал, само че на няколко пресечки от майка си.

 

И двете харесват живота в полите на Витоша и нямат желание да го сменят за шума на жълтите павета. Именно заради тази причина продали тихомълком парцела на незнаен за момента покупател. Мълвата обаче носи, че в жилището се е заселила любовницата на изтъкнат бизнесмен.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР