Наследницата на Гала - Мари, видя, че не е лесно

...
Наследницата на Гала - Мари, видя, че не е лесно
Коментари Харесай

Щерката на Гала стана бизнесдама

Наследницата на Гала - Мари, видя, че не е елементарно да си инфлуенсър и се насочи към друго занятие. Младото момиче реши да става бизнесдама. Мари Константин към този момент е собственичка на голям комплекс от студиа в центъра на София, който коства няколко милиона. Звездната наследница се похвали сама с новото си начинание, което не е ясно от кого е спонсорирано. 

" Това е може би най- прочувственият пост, който в миналото съм писала… и не, не съм бременна, както чета все по-често напоследък, тъй като изчезнах от обществените мрежи. Да, факт е, в действителност изчезнах, тъй като се занимавах с нещо, което погълна напълно мислите, времето и най- към този момент сърцето ми! В реалност е като че ли отглеждам дете. Всеки подробност минава през мозъка, сърцето и ръцете ми. От раждането на самата концепция, през първите стъпки по пътя на реализирането ѝ. Това е моята фантазия, която трансформирам в бизнес, и тъкмо като на дете му се веселя, трептя и “възпитавам ” сега. Радвам се, че през днешния ден грижите ми за него са споделени с един превъзходен, изобретателен млад екип.
S.P.A.C.E. е съвременно пространство със студиа, предлагащо затворен кръг от услуги- тук можете да реализирате и най-смелия си аудио и образен план, да откриете всичко от техника до екип от експерти и локация.
@the.space.sofia е и територията, където фантазиите оживяват, а невъзможните планове и бизнес инициативи се одобряват с отворени прегръдки и разчувствани сърца.
Работихме доста с цел да мога да напиша този пост, а от тук нататък продължаваме с още повече хъс и предпочитание! Очаквам ви, към този момент знаете къде! " - написа Мари в инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР