Наследникът на президента Румен Радев - Георги, се настани в

...
Наследникът на президента Румен Радев - Георги, се настани в
Коментари Харесай

Синът на Румен Радев – новодомец

Наследникът на президента Румен Радев - Георги, се настани в независимо жилище в София, отхвърли да е студент в чужбина

Негови съученици разкриват, че тази есен 18-годишния правоприемник на президента се е нанесъл в малко, само че уютно жилище от към 80 кв. м. в столичния квартал „ Гео Милев “. 

Апартаментът на Георги Радев към момента не е изцяло обзаведен, само че към този момент е населяван от знатния младеж. Жилището на Радев-младши се обитава на 3-ия етаж в нова кооперация, издигната единствено преди няколко години. 
Синът на Румен Радев разполага и с под земята гараж с топла връзка, където паркира лъскавото „ Ауди “, подарък от татко му по случай сполучливо приключеното приблизително обучение тази пролет. На 24 май т.г. Георги Радев беше зрелостник, откакто приключи с отличие 12-и клас в столичното 138-о учебно заведение „ Проф. Васил Златарски “.

В непосредствена непосредственост до първия независим дом на президентския наследник е „ остарелият “ фамилен апартамент на Румен Радев от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова. Жилището от 143 кв. м. в „ Гео Милев “ беше купено от президента през далечната 2010 година против сумата от 168 837 лева Впоследствие Румен Радев се разведе с първата си брачна половинка, с цел да се ожени за Десислава Радева, а при раздялата трансферира целия парцел на Гинка Кесякова. Децата на Румен Радев от първия му брак – Георги и Дарина, също обитаваха жилището, платен от родителите им преди развода. 
Съседи на някогашната брачна половинка на президента настояват, че огромната му щерка Дарина, която е 4-ти курс студентка в НАТФИЗ, към момента живее дружно с майка си, само че че и тя възнамерява да се изнесе в независимо жилище напълно скоро.
Засега остава мистерия дали президентът Румен Радев е купил жилището на сина си, или жилището на Георги е взето със средства на майка му. Яснота по този въпрос ще има най-рано идната пролет, когато президента подаде годишната си данъчна декларация. 
Според брокери на недвижимо имущество, при междинна цена от към 1 700 евро за квадратен метър жилищна повърхност в „ Гео Милев “, родителите на Георги Радев са платили почти 150 000 евро за жилището и гаража.

Заплатата на Румен Радев като държавен глава е 12 000 лв., а съгласно осведомени някогашната му брачна половинка Гинка Кесякова също прибира сходно заплащане, само че в частния банков бранш.
След като тази пролет Георги приключи междинното си обучение, мнозина негови другари чакаха той да продължи образованието си в чужбина, или да започва професионална кариера като футболист. Радев-младши обаче е отсрочил студентството най-малко с година, като даже не е кандидатствал за банкет в нито един влиятелен университет. Негови познати настояват, че Георги ще държи претендент студентски изпити идващото лято, само че в България, защото следването отвън страната по никакъв начин не било по усета му.
Президентският правоприемник изненадващо прекрати и футболната си кариера, откакто напусна юношеския отбор на ЦСКА – старша възраст преди няколко месеца. В спортните среди се мълви, че пред Георги имало вид да подпише контракт с втородивизионен футболен отбор, а кметът на Перник Станислав Владимиров предложил да го вземе в „ Миньор “ (Перник), само че младежът предпочел да окачи рано-рано бутонките на пирона. 

Георги гони топката от предучилищна възраст, а през лятото на 2018 година даже беше пред сключване на контракт с испанския „ Валенсия “ и изкара двуседмични летни проби на Иберийския полуостров. Преди година и половина младежът се причисли към ЦСКА – старша възраст, само че изкара единствено няколко месеца в Борисовата градина. Разправят, че Георги самичък се махнал от „ алените “, защото се обидил на подмятанията на някои свои съотборници, че татко му персонално го уредил в ЦСКА около близостта му с Гриша Ганчев.
Макар и описван от приятелите си като виновен и крепко стъпил на земята младеж, президентският правоприемник Георги има черни точки в медийното си досие. През 2017 година той беше упрекнат от собствен съученик от 38-о учебно заведение, където учеше тогава, че е взел участие в побой над него. Георги, дружно с още трима-четирима хулигани, малтретирали съученика си Александър Тамаглитски в класната стая по време на огромното междучасие. Случаят обаче бе затрупан от шефа на учебното заведение, а на идната година Георги се реалокира да учи в 138-о учебно заведение „ Проф. Васил Златарски “. Миналата пролет пък Георги се забърка в лют скандал поради наличие на неразрешен училищен ваучър, приключил в 4-то РПУ в София. 
Тогава жители се обадиха на тел. 112, с цел да алармират, че навалица младежи чества шумно в частен апартамент, а купонджиите замерят с чаши и бутилки минувачите на улицата. 

Впоследствие се оказа, че измежду 14-те празнуващи е бил и синът на президента Георги Радев. Държавния глава също се включи в абсурда, защитавайки сина си и опровергавайки информацията, че наследникът му е задържан поради нарушение на възбраната за многолюдни събирания поради Ковид пандемията. На идващия ден Георги беше извикан с майка си Гинка Кесякова в 4-то РПУ, с цел да бъде разпитан за случая от инспекторката от Детска педагогическа стая Красимира Линдарева. Заради изцепката на Георги Радев неговия татко получи куп рецензии, че е оставил наследника си да си развява коня, вместо да му „ свие сармите “.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР