Наследникът на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед Ралф Рангник

...
Наследникът на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед Ралф Рангник
Коментари Харесай

Временен мениджър? Рангник ще води Юнайтед и през следващия сезон

Наследникът на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед Ралф Рангник беше назначен за краткотраен управител и би трябвало да поеме консултантска роля на Олд Трафорд през лятото.

Той обаче може да остане отпред на отбора още 12 месеца, заяви " Манчестър Ивнинг Нюз ". Изданието показва, че Солскяер направи по този начин, че най-малко при започване на кариерата си тимът да катери върха и да усъвършенства играта си, до момента в който при Рангник стои на едно равнище и даже слиза от върха.

На 29 ноември при оповестяването на Ралф Джон Мъртоу, шеф на Юнайтед, сподели: " Рангник е един от най-уважаваните треньори и новатори в европейския футбол. Той беше нашият претендент номер едно за краткотраен управител, отразявайки скъпите лидерски и механически умения, които ще донесе от съвсем четири десетилетия опит в ръководството на футболни тимове. "
 Рангник разяснява абсурда с Роналдо
Рангник разяснява абсурда с Роналдо

" Реакцията му е естествена "

И въпреки всичко Рангник, говорейки няколко дни по-късно на първата си публична конференция, даде неочакван отговор на въпроса какво ще се случи, в случай че междинният му интервал мине сполучливо. " Хората, с които разговарях до момента, бяха доста ясни, че сега приказваме за шестмесечна роля като управител, в никакъв случай не сме говорили за нищо по-късно ", сподели тогава той.

" Разбира се, съм изцяло наясно, че търсят нов управител. Може би, в случай че ме попитат за мнението ми и всичко върви добре, оказвам помощ за развиването на екипа, аз може да дам същата рекомендация, както направих два пъти в Лайпциг и да им кажа, че ще остана ", добави тогава Рангник.

Мениджърските клюки към този момент започнаха към Юнайтед, като се има поради неналичието на същински претенденти за мениджърския пост. Маурисио Почетино и Ерик загар Хаг са актуалните любимци.

Но играчите на Юнайтед занапред привикват с методите на Рангник. Те не реагираха добре на уволнението на Солскяер. Ако вземете поради същинското майсторство на Рангник на трансферния пазар и неговия усет към точните играчи на точните позиции, тогава би трябвало да му бъде разрешено самичък да се погрижи за предсезонната подготовка.

" Малко евентуално е тимът да е във форма, с цел да се състезава за купата в лигата през идващия сезон и Шампионската лига, тъй че за какво да не позволим на Рангник да постави основите на Почетино или Тен Хаг? Феновете на Юнайтед стартират да харесват Рангник и е ясно, че той към този момент се харесва и на играчите, след първичен сложен интервал. Още една година от твърдоглавия, придирчив и съдбоносен мениджмънт на германеца няма да навреди на " Олд Трафорд ", написа още изданието, представено от " Труд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР