Наследникът на Huracan получава първата си публична изява, обвит в

...
Наследникът на Huracan получава първата си публична изява, обвит в
Коментари Харесай

Първи снимки на новото бейби Ламбо

Наследникът на Huracan получава първата си обществена изява, обгърнат в камуфлаж.

Папараците на CarBuzz са снимали за първи път изображения на идния заместител на Lamborghini Huracan и е хубаво да забележим, че италианската марка има възприятие за комизъм по този въпрос.

Прототипът към момента е мощно замаскиран, само че Lamborghini знае, че ние знаем какво е това. Това излиза наяве от въодушевените от Revuelto стикери на задните светлини откъм гърба и от стикерите на фаровете на Gallardo начело. На процедура автомобилът споделя: „ Да, аз съм идващото бебе Lambo “.

Въпреки че не можем да разясняваме дизайна, едно е ясно. Както Lamborghini сподели, компанията е завършила със основаването на коли единствено с мотори с вътрешно горене.

Всички нови модели ще употребяват някакъв тип електрическо асистиране. Новото бебе Ламбо несъмнено има на борда си акумулаторна батерия, тъй като върху него има повече предупредителни стикери за високо напрежение, в сравнение с върху електроцентрала.

Освен това наподобява, че то е plug-in хибрид като по-големия си брат. Уловени са фотоси единствено на едната страна на автомобила, само че на капачката на резервоара от дясната страна има сигнален стикер, който демонстрира порт за зареждане.

Дори и без занимателните стикери незабавно разбрахме, че това е наследникът на Huracan. Когато се огледа в профил, няма по какъв начин да се сбърка тази клиновидна форма, която е запазена марка на дизайна още от дебюта на Gallardo при започване на 90-те години.

Затворените линии на вратата също подсказват, че сходно на предшествениците си, той ще има елементарни порти, а не от екстравагантните „ scissor “, лимитирани за halo моделите на Ламборгини.

Фаровете наподобяват много тънки и наподобяват Ferrari, само че автомобилът е прекомерно мощно замаскиран, с цел да се добие вярна визия за предната част. Задните стикери подсказват, че новото Lamborghini ще заимства дизайнерски детайли от Revuelto.

В задната част ще забележите също по този начин нов отвесен прозорец,  издатини и плоска повърхнина, където нормално се открива явен аспект към мотора. Това ни навежда на мисълта, че това може да е каросерия с падащ покрив, което сочи, че се създават две версии на модела една до друга.

Или пък Lamborghini може да крие мотора, който няма да е V10 с естествено пълнене. V10 е мъртъв и наследникът на Huracan евентуално ще се задвижва от V8. Последните клюки допускат, че Lamborghini ще употребява напълно нов V8, за който се приказва, че ще се развърта до 10 хиляди обръщания, а не елемент, заимстван от Audi. Така или другояче, бебето Lamborghini ще бъде по-ексклузивно от всеки път, защото шефовете на компанията неотдавна потвърдиха, че то няма да заимства платформа от Audi.

Очакваме, че то ще употребява същия фюзелаж, въодушевен от аеронавтиката, като Revuelto, само че ще бъде направено от по-евтини материали за по-поносима за портфейла цена (хаххахаха). Почти несъмнено ще наследи новите инфоразвлекателни системи в интериора на Lamborghini, потребителския интерфейс и напълно новата осемстепенна DCT трансмисия.

Дали ще бъде с напречно разположение, следва да разберем, само че поради рестриктивните мерки на packaging-a, това е единствената действителна опция, с която Lamborghini разполага. Като знаем какво знаем за разположението на Revuelto, това е разумно и има някои доказателства по екстериора на автомобила.

Двойната изпускателна система се намира доста по-високо от преди, което подсказва, че бебето Lambo също ще има тримоторна уредба като по-големия си брат, което е принудило дизайнерите да реалокират изпускателните отвори по-високо от преди.

Това евентуално значи, че физическата връзка сред предните и задните колела ще отпадне, тъй че предните колела ще се задвижват единствено с електричество. От друга страна, това евентуално значи, че дните на Lamborghini със задвижване на задните колела в действителност са завършили.

И въпреки всичко, в случай че има компания, която е задоволително луда да отстрани предните електрически мотори за пълноценно RWD преживяване, това е Lamborghini.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР