Наследникът на ДС фамилия и кандидат за кмет на София

...
Наследникът на ДС фамилия и кандидат за кмет на София
Коментари Харесай

Наследник на ДС фамилия ще дава интервю пред жураналист, свързан с репресивния апарат на БКП

Наследникът на Държавна сигурност фамилия и претендент за кмет на София Васил Терзиев ще дава изявление пред журналиста със сходна биография – Веселин Дремджиев, излиза наяве от Facebook страница, агитираща за Терзиев.

В интернет се върти информация, съгласно която Веселин Дремджиев е сътрудник с псевдоним „ БОГДАН ” на Шесто ръководство на Държавна сигурност (за битка с идеологическата диверсия) от 1985 година Работи към Шесто ръководство, втори отдел, второ поделение (VI-02-02), което дава отговор за битка с идеологическата измама и подривна активност измежду младежта, българските и задграничните студенти.

От своя страна родствената биография на Терзиев също е тясно обвързвана с висшите структури на Държавна сигурност. Баща му Александър Терзиев е бил офицер от Първо основно ръководство на Държавна сигурност. Дядо му Васил Терзиев, на който е кръстен, е бил партизанин, а след това - военачалник от Държавна сигурност и дълготраен шеф на нейното Трето ръководство (военно контраразузнаване). А чичо му Павел Терзиев е офицер от VI ръководство на Държавна сигурност, че братът на дядо му - Тодор Терзиев, е шеф на IV ръководство на Държавна сигурност (научно-техническо направление)?

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР