Наследникът на държавния глава е променил визията си - пуснал

...
Наследникът на държавния глава е променил визията си - пуснал
Коментари Харесай

Президентският син Георги Радев с нов имидж

Наследникът на президента е трансформирал визията си - пуснал си е брада, както и бретон. Досега младежът се носеше постоянно късо подстриган, съвсем нула номер, и гладно избръснат.  Промяната във външността му била подбудена от международните фешън трендове, като била повлияна най-много от рап музиката, чийто обожател евентуално е Радев-младши.

На фотографията той театралничи с черни очила и мрачно облекло. Кадърът е сниман пред фамилното жилище, което Георги населява дружно с майка си Гинка - първата брачна половинка на президента, и сестра си Дарина. На същия адрес е записана и компанията на президентския наследник, който от съвсем година насам се подвизава като предприемач.

На 9 май 2023 година той основа сдружението " ИТА 999 “ ЕООД, което се занимава с търговия на едро и дребно, покупка на артикули и други движимости за продажба в първичен, модифициран или обработен тип, комерсиална активност (включително импорт и износ), складова активност, отдаване чартърен на движимо и недвижимо имущество и други. Капиталът, с който Георги стартира бизнеса си, бе алегоричен и възлизаше едвам 100 лв.. Фирмата му обаче действа от прекомерно къс интервал от време, с цел да се знае какви са приходите му от нея.

Бившият футболист се отхвърли от спортната си кариера и в последните години заобикаля светлините на прожекторите за разлика от по-голямата си сестра Дарина. Георги е студент, само че не е ясно в кой университет и каква компетентност учи. Красивата Дарина обаче ще се дипломира тази пролет като трагична актриса |от НАТФИЗ, а от академията  твърдят, че има и огромен гений, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР