Наследникът на Антон Хекимян е бил изтеглен в Би Ти

...
Наследникът на Антон Хекимян е бил изтеглен в Би Ти
Коментари Харесай

Пикантни подробности за наследника на Антон Хекимян

 Наследникът на Антон Хекимян е бил изтеглен в Би Ти Ви от жена си – новинарката Марина Цекова, написа " Уикенд ". Златимир Йочев, който от този понеделник - 1 март, сяда в стола на Антон Хекимян в " Тази заран ", има дете от водещата, назначена в малкия екран още в първия ден, в който арменецът стана началник на новините. Точно два месеца по-късно там към този момент работи и нейният мъж.

Назначението на Златимир Йочев за лице на " Тази заран " изненада доста хора в Би Ти Ви. До последно се говореше, че за мястото готвят Иван Георгиев от централната новинарска емисия. Хекимян обаче по този начин и не можал да избере сътрудник, който да го замести до Лили Боянова, и в последна сметка решил да търси за утринния блок човек от друга телевизия. Изборът му пада на Йочев, който до момента водеше утринния блок на " България он ер ".

От първия ден на телевизионната си кариера до момента той е работел главно като водещ. Харесват го в Българска национална телевизия още като студент за лице на предаването " Пътеводител бг ". Изкарва в Националната телевизия 3 години, мести се в ТВ Плюс, а след 4 години се връща в Българска национална телевизия. На нежната възраст от 28 години става водещ на " По света и у нас ". После обаче, изненадващо за всички, отива в кабеларката " България он ер ", финансирана от варненската икономическата формация ТИМ. Междувременно се среща с Цекова, от която към този момент има 2-годишна дъщеричка. В Би Ти Ви се приказва, че точно дамата на Златимир е подшушнала на Хекимян да го предложения на работа в Би Ти Ви. Шушука се, че тримата били близки от години. Антон и Йочев се знаели още като студенти във Факултета по публицистика на Софийския университет. Арменецът поканил приятеля си с концепцията да сътвори към себе си кръг от близки хора, които да го поддържат като началник.

Същата била повода и за другата основна рокада в " Тази заран " – назначението на Биляна Гавазова като втора водеща. Тя ще работи в двойка с Йоцов. Авторката на " Чети етикета " беше лице на предаването дружно с Хекимян допреди 6 години. После роди и, когато се върна от майчинство, пое утринните вести и потребителската си графа, а главен водещ остана само арменецът. Като началник на новините обаче той реши, че в утринния блок още веднъж би трябвало да работи двойка – мъж и жена. Предпочел е Биляна пред другата съществена кандидатка за позицията – Мария Цънцарова. Съображенията му, съгласно слуховете, са били напълно персонални. Хекимян бил непосредствен с Гавазова и мъчно се сработвал с Цънцарова. Говори се даже, че желал да я уволни, само че не смеел, тъй като се страхувал, че ще провокира голям скандал. Затова пък преди няколко седмици уволни нейния " тил " в малкия екран – шефката на настоящите излъчвания Валя Гиздарска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР