Наследника на Галеви—Томас Иванов хвана бухалката. Специалисти предричат бляскаво бъдеще

...
Наследника на Галеви—Томас Иванов хвана бухалката. Специалисти предричат бляскаво бъдеще
Коментари Харесай

Племенник на Галев хвана бухалката

Наследника на Галеви—Томас Иванов хвана бухалката. Специалисти предсказват блестящо бъдеще на племенника на Пламен Галев, който гради шеметна кариера в бейзбола, научи HotArena.

Томас е наследник на автотърговеца от Дупница Кремен Иванов и Вяра Стефанова. Тя е сестра на приятелката на Пламен Галев — Юлияна Бельова, от която някогашната барета има 7-годишна щерка, написа „ България през днешния ден ” .

Отборът му — дупнишките „ Койоти ” към този момент прави възторг в бейзболната лига, а през април отборът завоюва и първия шампионат на своя стадион „ Левски ”, разгромявайки „ НСА — Лъвове ” с 15:0.

Младежът е измежду най-големите гении в групата 9 — 12 годишни спортисти и сега неговият отбор е преди всичко в бейзболната класация на България. Момчето, също така е доста надарено, хвалят го негови близки.

Преди няколко години той превзема състезанията за хубост, като печели купата в районната конкуренция „ Принц на Дупница ”. След това взе участие и в националното съревнование „ Супер Гран при Принц на България ”, където отнася конкуренция от 40 деца. Появява се в носия и рецитира стихотворението „ Аз съм българче ”, което сграбчва 15-членното жури.

Близки до Пламен Галев настояват, че Томас е измежду неговите любимци и той постоянно се интересува от момчето. Също по този начин получава постоянна информация за триумфите му и се гордее с него.

Галев все по този начин е в неопределеност, откакто през 2012 година дружно с авера си Ангел Христов избягаха малко преди да влязат в пандиза, с цел да излежат 5-годишна присъда за управление на рекет група.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР