Наслаждаващ се на слънчева баня, край берлинско езеро, чисто гол

...
Наслаждаващ се на слънчева баня, край берлинско езеро, чисто гол
Коментари Харесай

Чисто гол германец гони крадлив глиган

Наслаждаващ се на слънчева баня, край берлинско езеро, чисто гол немец хукнал след дива свиня, откраднала преносимия компютър му. За невижданата гонитба, трансформирала се в шлагер в мрежите, оповестява Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС. 
Мъжът е сниман да тича след крадливия глиган при езерото Teufelssee, което е известно място за нудисти. 
Адел Ландауер, живееща в Берлин треньорка, която направила видеото, го споделя в профила си в Инстаграм, описвайки мъжа като " същински воин ". 
" Женски глиган с две дребни излезе от гората, с цел да търси храна ", написа тя и прибавя: „ Много от нас бяха уплашени, само че дивите прасета изглеждаха мирни. След като изядоха пица от раницата на мъж, който се къпеше в езерото, те потърсиха десерт. Намериха жълта торба и взеха решение да я завлечен ". 
Собственикът на чантата незабавно скочил в гонене, защото в нея бил преносимия компютър му. 
" Всеки от нас му се възхити за куража и когато се върна с жълтата си чанта в ръка, всички го аплодирахме и го поздравихме за триумфа ", цитира Ландауер БГНЕС. Тя е безапелационна: „ Така се случва, когато сте съсредоточени върху задачите си “. 
След шерването на видеото във Facebook, обявата беше споделена повече от 13 000 пъти до през днешния ден следобяд. 
Мъжът се разсмял, когато дамата му посочила видеото и дал позволение да бъде оповестено. 
" Вярвам, че животът има своите смешни страни и би трябвало да ги споделяме ", сподели Ландауер, представена от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР