Насладете се на великолепието на играта в почти час от

...
Насладете се на великолепието на играта в почти час от
Коментари Харесай

Видео към Cyberpunk 2077 представя 48 минути от геймплея на играта

Насладете се на великолепието на играта в съвсем час от нейния геймплей.
CD Project RED направиха подарък на всички, които чакат Cyberpunk 2077, публикувайки в Twitch канала на студиото стрийм, който съставлява демото, което беше показано при закрити порти на E3 2018 и тазгодишното издание на Gamescom.

Играта наподобява умопомрачаващо, а CD Project ни показват задоволително от играта, с цел да използваме това определение. Представени са всички достолепия на RPG детайла и диалоговите благоприятни условия, комбат механиките, разнообразни оръжия и способи за сразяване на враговете ви и изобщо, всичко, което сте желали да видите и сте очаквали от полското студио.

CD Project RED прецизират, че има огромна възможност доста от механиките и другите неща, които виждате тук, да бъдат изменени. Това е предиздвикало студиото да забави представянето на това, което е било показано на определени представители на медиите и гейм експерти. Но, въпреки това, точно мнението на тези, които са видели демото е вдъхнало убеденост на основателите на играта, че могат да го покажат на всички.

„Всеки път, когато дискутираме концепцията да ви покажем играта (и ние разговаряхме доста по темата), постоянно завършвахме с общото мнение, че „не сме на 100% сигурни“ (че би трябвало да го направим). Защо? Защото за множеството хора, когато разработчик показва геймплей от своята игра, това значи, че той демонстрира по какъв начин ще наподобява играта и ще се играе. Тук обаче това не е така“, изясняват от студиото в скришен кадър от края на демото – известие, открито от консуматор на Reddit. „Cyberpunk 2077 е в задълбочена фаза на разработка. Имаме куп хрумвания по отношение на дизайна, доста механики биват тествани всекидневно, само че не знаем кои от тях ще влязат в крайния артикул. …Промяната е присъща за процеса по създаването на една игра и имаме звук неща, които променяме всекидневно. Страхът ни беше (и ненапълно към момента е), че ще си помислите, че това, което виждате е 1:1 с това, което ще съставлява играта“, не престават те, призовавайки тези, които са изгледали демото да споделят какво мислят за видяното в обществените профили на студиото, във форумите и уеб страницата на Cyberpunk.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР