Наскоро Златка Райкова беше попитана дали смята да спре с

...
Наскоро Златка Райкова беше попитана дали смята да спре с
Коментари Харесай

"От какво се умори, че през два дни си на почивка": Хейт заля бременната Златка Райкова

Наскоро Златка Райкова беше запитана дали счита да спре с пътуванията поради бременността си. И отговорът беше " не " или най-малко отчасти.

Златка разгласи, че стопира с пътуванията на далечни дистанции, само че пък разгласи, че е избрала по-близка дестинация за зимата - Дубай. 

Виж още: Благой Георгиев влиза в " Сървайвър ", фолк певица ще му прави компания

И, както се споделя, речено-сторено. Златка и Карен се озоваха в Дубай. За там прочее двамата разкриха, че имат сътрудник, който им урежда всичко по почивката. Е, тя наподобява вълшебно:

От фотографията виждаме, че коремчето на Райкова пораства, тя е щастлива, температурите на обичаната ѝ дестинация разрешават освен къси ръкави, само че и слънчеви бани.

И, както се споделя, гроздето е кисело за някои. " Златка, от що, мари, се измори, та си през два дни по курорти? ", пита я почитател под фотографията. Добре, че някой ни е отменил и е задал верния въпрос под този коментар: " Що би трябвало да е изморена, с цел да си живее живота? "

Виж още: Алкохол, романтика и ретро чалга! Елица се изясни на Алекса в обич паметно видео 

Самата Златка преди дни се възвърне от настоящия сега грип. За наслада боледуването не се е отразило нито на пътуването, нито на усмивката ѝ. Що се отнася до бременността ѝ, Златка показа, че терминът ѝ е напролет. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР