Наскоро започнаха да се носят слухове, че Хари и Меган

...
Наскоро започнаха да се носят слухове, че Хари и Меган
Коментари Харесай

Меган и Хари не искат да живеят до Кейт и Уилям

Наскоро започнаха да се носят клюки, че Хари и Меган може би ще се реалокират в нов дом поради наближаващата поява на първия им правоприемник.

Логично е двойката да желае да живее в по-голям парцел, откакто ще стават трима. В момента те населяват Nottingham Cottage в двореца Кенсингтън, скромна резиденция с две спални, в която принц Хари живееше самичък преди Меган да се реалокира в Англия.

Източници твърдяха, че Хари и Меган най-вероятно ще се реалокират в апартамент в Двореца, който е тъкмо до този на принц Уилям и Кейт и даже има обща врата сред двете жилища! В момента в "скромния апартамент ", който се състои от 21 стаи, живее братовчеда на кралицата, херцогът на Глочестър и неговата брачна половинка.

 меган хари кейт уилям Getty/Gulliver

Все отново стана ясно, че Меган и Хари нямат желание да взимат жилището за себе си и даже не са сигурни, че желаят да останат в Двореца. Те даже обмисляли да си купят напълно нов парцел, в който да заживеят, когато бебето се роди.

В последна сметка двамата за момента ще останат да живеят в Nottingham Cottage, защото споделят, че там се усещат най-щастливи и имат прелестни мемоари от мястото. Именно в тази къща двамата се сгодиха преди година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР