Наскоро японският клон на Bloomberg публикуваха материал, според който японската

...
Наскоро японският клон на Bloomberg публикуваха материал, според който японската
Коментари Харесай

Square Enix отрекоха слуховете, че ще бъдат придобити

Наскоро японският клон на Bloomberg разгласиха материал, съгласно който японската компания Square Enix е покрай придобиване. Тези дни, издателят разгласява и публично опровергаване на въпросната информация.

Според оповестената по-рано този месец материал, се твърди, че Square Enix ще бъдат погълнати от огромна софтуерна компания, а източник на Bloomberg се явяват банкери, които са покрай ггейм промишлеността. Скоро след разпространяване на новината, акциите на Square Enix скочиха с 13%.

Машината за клюки проработи бързи и XboxEra прибавиха „разкритието“, че Microsoft и Sony са измежду евентуалните нови притежатели на студиото. Новината идва на фона на една от най-големите покупко-продажби в промишлеността за видеозабавления – придобиването на Zenimax от страна на Microsoft. Компанията ускори съществено позицията си на гейм пазара в последните години с няколко сходни придобивания и разрастване на упоритостите си за повече консуматори с Xbox Game Pass и по този начин дълго чаканата публична премиера на услугата за клауд гейминг на компанията, известна, като xCloud. Що се отнася до Sony, съгласно различен слух, компанията се готви да показа услуга, която да пристигна в отговор на сполучливия за Microsoft Game Pass – информация, която не беше доказана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР