Наскоро Xiaomi демонстрира ход, който потвърждава ангажимента на бранда към

...
Наскоро Xiaomi демонстрира ход, който потвърждава ангажимента на бранда към
Коментари Харесай

Смартфоните от серията Xiaomi 13T: значителен скок в технологиите и дизайна

Наскоро Xiaomi показва ход, който удостоверява уговорката на марката към нововъведенията - софтуерният колос подвигна още веднъж летва с високия клас смарт телефони от серията Xiaomi 13T и новопредставената смарт гривна Xiaomi Smart Band 8. Това, което отличава двата смарт телефона от серията Xiaomi 13T от тълпата, са освен впечатляващите им спецификации, само че и стратегическото партньорство с Leica - международен престиж в областта на оптиката и фотографията.

Xiaomi x Leica вдъхват достоверност на смарт телефон фотографията

изцяло въплъщава софтуерното съвършенство. В основата ѝ стои стратегическото партньорство с Leica - име, което е синоним на фотографската брилянтност от години насам. Тази колаборация интегрира безупречно именитата технология за обработка на изображения на Leica във към този момент звездните благоприятни условия на камерата на Xiaomi, създавайки несравнимо фотографско преживяване.

Любителите на мобилната снимка в този момент могат изцяло да разпрострат капацитета си, защото серията Xiaomi 13T се предлага с усъвършенствана система на камерата, която обезпечава спираща дъха изясненост, ярки цветове и несравнимо показване при слаба осветеност. Опитът на обектива на Leica в композиция с новаторските логаритми за обработка на изображения на Xiaomi подсигурява, че всяка фотография, направена със серия 13T, е шедьовър в процеса на снимане на значимите моменти.

Серията Xiaomi 13T дава два истински фотографски стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, предоставяйки фотографии с поразяващи елементи, мощен контрастност и формулировка. Продуктовата линия Xiaomi 13T също по този начин включва функционалност за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, позволявайки авансово да редактирате своите фотоси. Тази функционалност освен икономисва време, като резервира настройките още по време на снимането, само че и разрешава по-голяма независимост в редактирането на изображенията на по-късен стадий.



има грациозен дизайн, който пленява от пръв взор, като една от отличителните характерности на смарт телефона е неговият замайващ екран. Смартфонът разполага с ослепителен AMOLED екран, осигуряващ ясни и ярки резултати и несравнимо образно преживяване. Оборудван с най-новия процесор и задоволително RAM, този смарт телефон обезпечава светкавична продуктивност и безпроблемна многофункционалност.

Независимо дали сте фен на фотографията или експерт в придвижване, Xiaomi 13T подсигурява, че можете да се справите с всяка задача с лекост. Благодарение на дългия живот на батерията, устройството ще бъде с вас по време на всеки значим миг в динамичното ви всекидневие. Освен това смарт телефонът поддържа технологията за бързо зареждане, като обезпечава непрекъсната съгласуваност, когато имате най-голяма потребност от това.



Иновациите на Xiaomi тази година напълно не стопират със смарт телефоните. Заедно със серията Xiaomi 13T, бе стартирана и смарт гривната Xiaomi Smart Band 8. В унисон с тематиката за нововъведенията, това най-ново попълнение в гамата носими устройства на Xiaomi включва прецизността и финеса на дизайн. Smart Band 8 е изтънчено устройство, което безпроблемно съчетава жанр и функционалност.



Независимо дали става дума за мониторинг на пулса след подготовка, следене на фитнес задачите или поддържане на връзка в придвижване, Xiaomi Smart Band 8 е повсеместен сателит, основан да усъвършенства всеки аспект от потребителското всекидневие. Смарт гривната прави и крачка оттатък практичността, предлагайки моден и грациозен дизайн.

Иновативната продуктова серия Xiaomi 13T и Xiaomi Smart Band 8 са доказателство за уговорката на Xiaomi към нововъведенията и подобряването на потребителското преживяване. Потърсете най-хубавите предложения в разгара на празничния сезон и подарете на себе си или на непосредствен софтуерно украшение. Можете да намерите тези и други новаторски артикули в формалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазина на марката в Paradise Center, равнище 0, както и онлайн на.

В момента Xiaomi има специфична коледна игра за своите консуматори – всеки, който закупи смарт телефон и записва касовата си записка на, взе участие в лотария с 13 награди, измежду които екскурзия в чужбина, СПА уикенд или някой от разнообразните Xiaomi артикули.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР