Наскоро Виталик Бутерин изрази нежеланието си да стейкне значителна част

...
Наскоро Виталик Бутерин изрази нежеланието си да стейкне значителна част
Коментари Харесай

Защо Виталик Бутерин не иска да стейкне голяма част от токените си?

Наскоро Виталик Бутерин изрази нежеланието си да стейкне забележителна част от своите Етериум (ETH) притежания, като се базира на опасения по отношение на съществуващата инфраструктура, поддържаща услугата.

По време на неотдавнашно изявление за “ ” създателят на Етериум акцентира съмненията си по отношение на стейкването на огромно количество ETH заради съображения за сигурност.

Бутерин съобщи, че главната причина, заради която не стейква всичките си ETH, е, че процесът изисква ключовете да бъдат обществено налични в онлайн система.

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano ( ADA ) и някогашен помощник на Бутерин в ранното създаване на Етериум, изрази изненадата си в Twitter в отговор на забележките на създателя на ETH.

Той написа:

В различен случай Бутерин притегли вниманието, когато показа мнението си за регулаторния метод към криптовалутите в Съединени американски щати, отговаряйки на въпрос в Twitter.

Въпреки че Етериум не е систематизиран като скъпа книга, Бутерин изрази неодобрение от обстоятелството, че съперниците му се сблъскват с такива проблеми.

Бутерин разяснява:

Освен това Бутерин акцентира, че действителната конкуренция се състои не сред другите блокчейн платформи, а по-скоро против утвърждаващия централизиран свят. Той изрази желанието си за заслужено решение за всички уважавани планове, участващи в обстановката.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР