Наскоро ви разказахме за пътешественик във времето, който твърди, че

...
Наскоро ви разказахме за пътешественик във времето, който твърди, че
Коментари Харесай

Какво се случва след смъртта? Пътешественик във времето разкрива секретни факти

Наскоро ви разказахме за странник във времето, който твърди, че се намира в паралелна галактика в 2023 година Този човек се трансформира в същинска сензация в TikTok, където разкрива доста от тайните на бъдещето. Така да вземем за пример той пусна аудио, за което твърди, че е от дълбините на океана и съобщи, че би трябвало да ни е боязън от това, което е под водите, а не това, което в космоса:

Виж още: Пътешественик във времето разгласява топ конфиденциален запис от 2023 година! Идват страшни дни

Е, в друго видео въпросният странник във времето приказва за това какво се случва след гибелта. " Бях помолен да приказвам малко повече за гибелта и това след нея. Има живот след гибелта, само че има и прераждане. Отвъдното е място, на което се срещаме с други души, които избират да НЕ се прераждат. Ако избереш да се преродиш, както вършат 98% от хората, ще се родиш още веднъж на Земята. "

Виж още: Красива като сняг: Сирачето, за което стилните списания се надпреварват

Пътешественикът във времето приказва и за края на Земята. " Краят е на 6 юли 2788 година Тогава планетата е ударена от великански астероид. Въпреки това дотогава ще успеем сполучливо да заселим Марс, Луната, както и доста други планети ", твърди той. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР