Наскоро в Централния военен клуб се състоя премиерата на книгата

...
Наскоро в Централния военен клуб се състоя премиерата на книгата
Коментари Харесай

Елисавета Логинова – Феноменът от Царичина

Наскоро в Централния боен клуб се състоя премиерата на книгата на Елисавета Логинова “Царичина. Съдбовен контакт ”, издадена от “Кибеа ”. Феноменът, под чието управление се организират разкопките на Царичина, за пръв път споделя за най-голямата тайнственост в актуалната ни история. Нужни са й 28 години, с цел да се реши да го направи. “Длъжна бях, дано хората да запомнят с хубаво това, което екипът от военни и аз сътворихме ”, споделя Логинова.

Когато Царичина навлиза с груби войнишки ботуши в живота й, Елисавета Логинова е щастлива и безгрижна 32-годишна жена и е у дома по майчинство с двете си деца – Явор на 8 и Иван на 2 години. Един ден брачният партньор й Илия Логинов, който работи в Министерството на защитата, й звъни, че шефът на Генералния щаб Радню Минчев желае да я види. Той я разпитва по какъв начин и с кого открива телепатичния си контакт. Когато тя познава, че ще бъде заменен шефът на турския Генщаб, военните се убеждават във феноменалните й качества.

Ели, както я назовават всички, като дете постоянно сънува оракулски сънища, които се сбъдват, само че за нея това е детска игра. Тя приключва Националната гимназия за приложни изкуства с керамика и работи като културно-масовик в хранително-вкусовия комбинат “Христо Ников ”. Няколко месеца преди 6 декември 1990 година – началото на интервенцията Царичина, й се случват странни неща. Когато играе с децата на кряскане на извънземни и взема молив, той се завърта към оста си и стартира да изписва странни знаци. Мъчи я непоносима болежка в слънчевия сплит, която изчезва, когато стартира контактът й с нейните Учители, както ги назовава. Те се показват с имената Роро и Сорел и оповестяват, че болката ще отшуми след месец-два, когато усвои силата, излъчена от тях.

Ели стартира да скенира хора по улицата – вижда движещи се органи и когато има болест, даже усеща миризмата й. Ужасена, тя се затваря у дома, само че и там не й дават мира – мълвата за невероятните й качества се разнася от човек на човек и идват хора да ги скенира и лекува с силата на ръцете си.

Първоначално задачата на експедицията Царичина е съкровището на цар Самуил. От Учителите си обаче Ели получава доста по-ценна информация – че в земите на селцето лежат останките на първия прачовек на Земята – андрогин, двуполово създание, високо 2,5 метра. Информацията е на път да разбие Дарвиновата доктрина и военните трансформират в ход задачата си – търсят първия човек. Точното място им показва Логинова, като чертае под диктовка скица с 3 дъба и пресечна точка сред тях.

“Изписа се какво ли не – че сме живели луксозно, че сме харчили доста пари. Ако е разкош това, че спях във войнишки камион, че бях по 14 до 16 часа подземен и ядях войнишка храна, че един път седмично слизах до София да се изкъпя… От книгата хората ще схванат с какъв възторг работехме, без да жалим сили, без да мислим за възнаграждение, тъй като осъзнавахме какъв брой е значима задачата ни и, че тя ще популяризира България ”, споделя Ели.

До международната сензация по този начин и не се стига заради непредвиденото закриване на обекта през ноември 1992 година, само че налице е друга планетарна сензация – първият меродавен, очевиден контакт сред земни поданици и извънземен разсъдък. Факт, за който Логинова разполага с 1000 страници доказателства от 4-те й тетрадки, в които написа и рисува под диктовка на Учителите по време на експедицията. На 12 май 1991 година в Царичина каца галактически транспортен съд, забелязан и от локалните поданици, а тя рисува по какъв начин наподобяват пришълците. По-късно Учителите й оповестяват, че в галактическото пространство съществува по този начин нареченият галактически колакториум, с енергийни общности от разнообразни планетарни системи и те вземат решение кой, къде и по какъв начин да подава информация. И да не се опасяваме, тъй като задачата им е доброжелателна – да се опази планетата ни.

След интервенцията Логинова е оповестена за луда и е изследвана от екип от психиатри и психолози. Заключението е, че е изцяло естествена, само че с неповторими за времето феноменални качества. По гледище на лекари тя приключва Лондонския лицей по хомеопатия. Пътува до Индия, усвоява тибетска медицина и други източни способи на лекуване. Днес съчетава невероятното лечебно влияние на ръцете си с източните способи в основания от нея Център за нетрадиционна медицина “Ели Логинова ”. Преди “Царичина. Съдбовен контакт ” е издала още 6 книги, написани с задачата да оказва помощ на хората.

Мистерията с тетрадките


Целият списък по работата на екипа, включително и 4-те тетрадки на Логинова – 1000 страници с текстове на непознати писмености, схеми, чертежи и рисунки, които тя е правила под диктовката на Учителите, е иззет, а след това липсващ от секретната секция на Генщаба. Наскоро обаче тя е получила положителни вести от Учителите – че са там, където може да се работи с тях, и че се работи интензивно по всичко, с цел да може да съществува нашата Земя.

За нея


Смела жена и Човек


Кой и каква изгода има интервенция “Слънчев лъч ”, подкрепяна от 5 държавни управления, парламент и президент, да бъде спряна и охулена малко преди да доближи задачата си? Повече от 25 години след обвиняванията в злоупотреби Елисавета Логинова има смелостта да разгласява от различен ъгъл случилото се – достоверните си мемоари като лидер на групата, подкрепени със снимков материал и факсимилета от персоналния й списък, измежду които неповторими схеми и страници от към момента неразчетените послания на Космичния разсъдък, с който тя продължава да е в контакт. Не единствено феномен, само че и смела жена и Човек.

Марияна Златарева, издател, “Кибеа ”


Предвестник на Стивън Хокинг


Книгата е дълго чакана от мен, тъй като е писмено удостоверение за тайната секретна интервенция на Генералния щаб на армията. Опитите ми да получа достъп до документите на интервенцията “Слънчев лъч ” през годините претърпяваха крах. Затова обстоятелствата в “Царичина. Съдбовен контакт ” разкриват доста за замисъла на военната задача и по едно и също време с това слагат въпроса за контакт с галактически разсъдък – нещо, за което и Стивън Хокинг ни предизвести да чакаме напълно скоро.

Надя Обретенова, публицист, Българска национална телевизия


Кой или какво стои зад нея?


Какво в действителност се случва в Царичина от декември 1990 до ноември 1992? Каква е истината за най-мистериозната и евентуално най-оклеветената експедиция в най-новата история на България? Кой или какво стои зад Елисавета Логинова, като подава информация и дефинира хода и метода на работа на 70 метра подземен? Как наподобяват посланията на Космичния разсъдък и за какво те изчезват? И в последна сметка – за какво копае, какво (не) намира и какво открива странният екип от военни и хора с паранормални качества? Елисавета Логинова дава отговор на тези въпроси.

Дарина Цветкова, редактор на книгата и блогър
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР