Наскоро в Испания писаха, че старши треньорът на Атлетико Мадрид

...
Наскоро в Испания писаха, че старши треньорът на Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Диего Симеоне напуска Атлетико, ако не го класира за Шампионска лига

Наскоро в Испания писаха, че старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, ще напусне поста си през лятото след края на сезона. Сега Marca разкрива, че е доста евентуално аржентинецът в действителност може да си тръгне от „ Сивитас Метрополитано “, само че при едно изискване.

Смята се, че договорът на Симеоне изтича в края на този сезон и няма да бъде възобновен, в случай че тимът му не се класира на някое от първите 4 места в Ла Лига, които дават право на присъединяване в Шампионска лига. Към момента мадридчани заемат точно четвъртото място, само че е под въпрос дали ще го задържат до края на сезона поради непостоянната си форма в последно време.

Откакто испанският шампионат се възобнови след паузата поради Световното състезание в Катар, възпитаниците на Диего Симеоне изиграха 4 срещи, от които завоюваха две и то против непретенциозни противници като Елче и Реал Валядолид, изгубиха от водача в класирането Барселона и записаха еднакъв против борещия се за оцеляване Алмерия.

Аржентинският експерт застана отпред на Атлетико през 2011-а година и до този миг завоюва два пъти Ла Лига, един път Купата на Краля, два пъти победи в Лига Европа и се класира за два финала в Шампионската Лига, където обаче загуби от градския противник Реал Мадрид.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР