Наскоро Уайлд снима клип на “Red Hot Chili PeppersОливия Уайлд

...
Наскоро Уайлд снима клип на “Red Hot Chili PeppersОливия Уайлд
Коментари Харесай

Секси лъвицата Оливия Уайлд ще се пробва в режисурата

Наскоро Уайлд снима клип на “Red Hot Chili Peppers ”

 s6str_olivia_5k  s6str_olivia-wilde_5k  Olivia Wilde
Оливия Уайлд има репутацията на една от най-красивите дами в Холивуд, а в този момент е решила тя да разкрие друга страна на креативния си гений и да показва, че е освен това от красиво лице и тяло.

Variety оповестяват, чеОливия Уайлд ще направи пълнометражния си режисьорски дебют (до този миг тя има в актива си няколко клипа и късометражки, напомня operationkino.net) с продуцираната от Annapurna и Gloria Sanchez (фокусираното върху женски филми крило на Gary Sanchez на Уил Феръл и Адам МакКай) комедия “Booksmart ”.

Историята диря две цялостни отличнички и най-хубави приятелки, които в навечерието на завършването на гимназия, ненадейно осъзнават, че е трябвало да учат по-малко и да се забавляват повече. Твърдо решени да не остават по-назад от своите връстници, девойките си слагат за цел да вкарат четири години развлечение в една-единствена нощ. “

Според Variety в функциите на двете приятелки ще забележим младите Бийни Фелдстийн ( ”Lady Bird ”) и Кейтлин Девър ( ”Last Man Standing ”).Наскоро Уайлд снима слип на Red Hot Chili Peppers.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР