Наскоро темата за един от символите на столицата - жълтите

...
Наскоро темата за един от символите на столицата - жълтите
Коментари Харесай

Като златен зъб - паве на необичайно място изненада столичани СНИМКА

Наскоро тематиката за един от знаците на столицата - жълтите павета, още веднъж излезе на дневен ред.

Както с качеството на новия ремонт, по този начин и с това, че компания бе санкционирана с крупна сума за строшаването на едно от тях.

В обществените мрежи се появи фотография, която още веднъж разсъни тематиката. Тя демонстрира паве, което съмнително наподобява на тези от площада пред Народното събрание. То обаче се намира на ненадейно място.

Софиянка показа фотография във Фейсбук, на която виждаме част от павиран сектор по ул. " Владайска ". Сред най-различните по величина и размери гранитни парчета виждаме и него.

Каква е историята на попадането му там, информация няма, само че фрагментът притегля вниманието на столичани. Някои повдигат тематиката, че образно мястото му не е там, а други бързат с шегите.

" Против уроки. Много е сладко. Освен това в един метър повърхност няма две идентични павета ", написа Албена С.  " Екстра са подредени. В един квадратен метър има всички вероятни размери павета, бутикова направа напряко ", прибавя Марин Д.  " Никой да не е посмял да го пипа! Това е културна полезност и ще бъде санкциониран! ", написа различен столичанин къде на смешка, къде съществено.  " Това е като златен зъб ", счита Тихомир Г. Припомняме, че преди дни се появи сигнал, че жълтите павета, пренаредени при ремонта пред Нарадното заседание, тук-там са счупени и накълцани, а след подаден сигнал за съзнателно строшаване нацяло керамично паве от строителен служащ, е формиран контативен акт от Столична община. Официално и компанията, която извърши ремонта, се снабди и с санкция от 100 хиляди лв. от общината за позволено увреждане на керамичните павета при ремонта на Зона 4 от градския център.  Малко по-късно се появи различен чудноват случай. Граждани алармираха за къща в софийско село, чийто двор е затрупан с жълти павета. Около 20 кв. метра са покрити с емблематичните за центъра на София жълти павета. Гледката е в двора на частен парцел в село Горни Лозен.

Местните поданици споделят, че паветата са там от десетки години. Опитите за връзка със притежателите на парцела остават несполучливи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР