Наскоро Take-Two Interactive представиха редовния си тримесечен финансов отчет, който

...
Наскоро Take-Two Interactive представиха редовния си тримесечен финансов отчет, който
Коментари Харесай

Върви ли към своя край Red Dead Online?

Наскоро Take-Two Interactive показаха постоянния си тримесечен финансов доклад, който удостовери известното – въпреки и малко, игрите, подкрепяни от издателя са машина за пари. GTA V продължава да се продава все по този начин добре, без значение, че приказваме за игра, появила се преди цели девет години. Red Dead Redemption 2 ще навърши след някой и различен месец своята четвърта година, само че играта също печели отлично. Здравословен интерес има и към версиите на GTA V за новото конзолно потомство, както и към GTA Online. Не по този начин стоят нещата при Red Dead Online. Rockstar не поддържат онлайн еквивалента на RDR2, както GTA Online и това не се харесва на общността на играта. И тя реагира, като сътвори акцията #SaveRedDeadOnline (от англ.: „Спаси Red Dead Online“ – б.а.).

От неотдавна оповестено от IGN изявление с изпълнителния шеф на Take-Тwo Interactive Строс Зелник излиза наяве, че той е наясно с казуса, само че май единствено до такава степен.

„Запитан дали Tke-Two има намерение да продължи дълготрайната поддръжка на Red Dead Online, Зелник дава отговор, че това е проекта. В допълнение към думите му след появяването на изявлението от Take-Two са прецизирали, че коментара на Зелник е визирал само онлайн сървърите и всевъзможни възможни допълнения и ново наличие зависи напълно от Rockstar“, IGN. Първоначалната реакция след изявлението на доста от членовете на общността беше наслада, несъмнено. След появяването на допълнението от страна на IGN, мнозина от тях още веднъж показаха своето отчаяние, цитират мнение на геймъри GamePressure.

„Тъпо, Take-Two се свързват с IGN единствено да потвърдят, че имат намерение само да поддържат Red Dead Online онлайн. Върнахме се на нулата пак…“, написа консуматор с псевдоним Ben. „Компанията е стигнала толкоз ниска точка, че дори не се сюрпризирам от отговорите им към този момент. Поне биха могли да продадат RDO на компания, която ще се грижи за общността и ще се отнася надалеч по-добре с нея, само че знаем, че това няма в никакъв случай да се случи“, написа различен. „Продължаваща поддръжка може също да значи: Ще продължим да поддържаме сървърите дейни, тъй че хората да продължат да купуват злато“, разяснява различен.

„На фона на вчерашната информация е мъчно човек да остане положително надъхан за това какво ще се случи с онлайн режима на Red Dead Redemption 2. Никой не може да отхвърли, че играта има своите правилни фенове, само че уестърнът е надалеч от комерсиалния триумф на GTA 5. Това, несъмнено, демонстрира метода, по който разработчиците се отнасят към RDO и RDR2. Логично е – по-изгодно е да работиш по играта, която ти носи най-висока облага. Независимо от това, към момента не е несъмнено какво считат да вършат Rockstar с RDO, а вярата умира последна“, в коментара си по обстановката Мириам Можинска от GamePressure.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР