Наскоро сте закупили iPhone? Не разбирате какво е MagSafe и

...
Наскоро сте закупили iPhone? Не разбирате какво е MagSafe и
Коментари Харесай

MagSafe на iPhone: какво представлява и как можете да го използвате?

Наскоро сте закупили iPhone? Не разбирате какво е MagSafe и за какво ви е нужен? За новодошлите във вселената на “ябълката “ е предопределена и тази публикация.

MagSafe дебютира с линията iPhone 12 (iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max) през 2020 година

Какво съставлява MagSafe и какво е неговото предопределение?

MagSafe —- технология за безжично магнитно зареждане. Това е магнитна шайба, която се прикрепя към гърба на смарт телефона покрай бобината.

iPhone поддържа безжично зареждане от iPhone 8, пуснат през 2017 година MagSafe главно добавя безжичното зареждане и прави допустимо фиксирането на аксесоара за зареждане върху смарт телефона.

Може ли MagSafe да се употребява с iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11? Възможно е, само че би трябвало единствено да закупите съответния магнитен аксесоар. Китайците създават доста от тях.

Но с новите модели потенциалът на зареждане на MagSafe ще бъде по-висок. Същевременно, актуалните iPhone демонстрират фирмена анимация, до момента в който се зареждат с MagSafe.

Основното преимущество на MagSafe е явно:

Възможността за закрепване на безжичното зареждане за гърба на смарт телефона. При нормалното безжично зареждане, несъзнателно придвижване на ръката може да докара до разбъркване на смарт телефона и неговото отдалечаване от зарядното. При магнитния MagSafe този проблем липсва.

Но това не е единственият плюс. Факт е, че доста спомагателни аксесоари към този момент работят с MagSafe.

Аксесоари за MagSafe

Списъкът с аксесоари е значителен:

фирмените калъфи с вградено магнитно зареждане MagSafe външни акумулатори с MagSafe магнити. Фирменият пауърбанк от Apple с потенциал 1460 mAh ви разрешава да увеличите автономността на iPhone с до 70% (в взаимозависимост от модела). Страничните външни акумулатори може да имат по-голям потенциал. портфейли и визитки с магнити, които се прикрепят към корпуса на iPhone стойки за кола. многофункционално зареждане. Например 2-в-1, за по едно и също време зареждане на iPhone и кейса на AirPods благодарение на MagSafe. Съществуват и комбинирани версии 3-в-1, с в допълнение зареждане за Apple Watch зарядни кейсове за слушалките Apple AirPods с MagSafe.

Кои iPhone публично поддържат MagSafe?

и четирите смарт телефона от поколението iPhone 12. и четирите смарт телефона от поколението iPhone 13. и четирите смарт телефона от поколението iPhone 14. и четирите смарт телефона от поколението iPhone 15. Можете също да добавите поддръжка на MagSafe посредством странични аксесоари към всички iPhone, които поддържат безжично зареждане.

Кои AirPods поддържат MagSafe?

първо потомство AirPods Pro. второ потомство AirPods Pro. трето потомство AirPods.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg