Наскоро стана ясно, че Меган Маркъл е готова да стартира

...
Наскоро стана ясно, че Меган Маркъл е готова да стартира
Коментари Харесай

Меган е готова за ново начало

Наскоро стана ясно, че Меган Маркъл е подготвена да започва своя подкаст. Очаква се началото му да бъде това лято, като за момента е известно единствено, че ще изследва значими публични тематики, както и че ще носи името Archetypes (Архетипи).
 Принц Хари, Меган Маркъл, идеята за правдивост и премия на NAACP
Поредното самопризнание за Хари и Меган

Имат своите заслуги

Според източници, онлайн предаването на херцогинята ще " проверява стандартите, пред които са сложени дамите в актуалния свят и които се трансформират в спънка за тяхното развиване в обществото ".

Меган ще се опита да наблюдава и разкрие произхода на тези стандарти, провеждайки нецензурирани диалози с дами, наранени от тематиката.

В предаването ще гостуват и антрополози и историци, чиято задача ще е, наред с Меган, да търсят корените на рестриктивните мерки пред дамите. Или в случай че цитираме самата херцогиня: " Да разберем по какъв начин въобще сме стигнали до тук. "

Заглавието на подкаста е и отпратка към името Archewell - организацията с нестопанска цел, учредена през 2020 година от Меган Маркъл и принц Хари.

Плановете за идния подкаст бяха доказани за първи път на 17 март. Меган и Хари оповестиха многогодишно партньорство сред стрийминг платформата Spotify и тяхната продуцентска компания Archewell Audio още през 2020 година, чиято цел е " да изградят общественост посредством споделен опит, разкази и полезности. "
 Меган Маркъл, Саманта Маркъл, Томас Маркъл и на чия страна застана бащата на двете сестри
Ще влезе ли Меган в действителност в съда

След като и личния ѝ татко е против нея

Още тогава херцогът и херцогинята на Съсекс оповестиха какъв брой държат на подкаста - като метод за изложение. " Защото ни припомня да отделим малко време, да се концентрираме и в действителност да се заслушаме в значимите неща ", споделиха Хари и Меган в взаимно изказване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР