Наскоро стана ясно, че Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена дъщеря на

...
Наскоро стана ясно, че Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена дъщеря на
Коментари Харесай

Какво празнуват Кубрат Сакскобурготски и съпругата му Карла

Наскоро стана ясно, че Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена щерка на последния български цар Симеон Сакскобурготски, изживява страховит миг във всички аспекти. Щастлива в фамилния си живот, дружно със брачна половинка си Китин Муньос и техния наследник Симеон Хасан, нейният график е цялостен с доста обогатяващи проекти и планове, от които тя се вълнува.
 Калина Сакскобурготска и The Explorers Club - признанието, което получи дъщерята на Симеон Сакскобурготски
Признанието, което получи дъщерята на Симеон Сакскобурготски

Княгиня Калина има с какво да се гордее

Една от главните аргументи, заради които дъщерята на българския цар Симеон и Маргарита Гомес-Асебо попадна в новините в последно време, е че стана първата принцеса, която влезе в влиятелния The Explorers Club. Това е организация, основана през 1904 година в Ню Йорк, като място за срещи на откриватели и учени, част от която става и нейният брачен партньор, откривателят Китин Муньос, преди съвсем 30 години.

И защото в последно време сме насочили взор към българското царско семейство, въпреки публично към този момент да не е такова, си коства да обърнем внимание и на третия наследник на Симеон Сакскобургготски - Кубрат. Той е хирург и живее в Мадрид, а както се оказва има и доста специфичен фамилен мотив за празник. Кубрат и брачната половинка му Карла, разрастваща лична козметична марка с името Carla Bulgaria, които имат три деца: Мирко, Лукас и най-малкият - Тирсо, отпразнуваха 30 години съвсместен живот.

Съпругата на българския княз употребява профила си в обществените мрежи, с цел да означи обстоятелството, че двамата с Кубрат се обичат по този начин мощно, означават от El Correo. Тя показа клипче със серия от фотоси на тържеството, като написа: " Трябва да празнувате всеки ден, само че 30 години дружно с това стрхотно семейство, даже повече. Три прелестни деца и продължаваме с най-невероятните другари, които в миналото съм могла да си показва. 30 години с любовта на живота ми, която, както всички хубави неща, лети. Не всичко беше елементарно, само че в компликациите се демонстрира същинската обич. Вчера беше страховит ден на благополучие. "

През месец май Карла Мария разгласява фотоси от пътуването си из България, като написа: " Толкова красива страна! ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР