Наскоро стана ясно, че Филип, народният любимец и победител в

...
Наскоро стана ясно, че Филип, народният любимец и победител в
Коментари Харесай

Сбъдната мечта за Фифо: 15 лв. за супер модерна тренировка със звездата на „Игри на волята“

Наскоро стана ясно, че Филип, националният любим и победител в сърцата на феновете от четвъртия сезон на „ Игри на волята “ е напът да сбъдне своя фантазия – да научи хората на това, което може в спорта. 

Така стана ясно, че той ще е част от треньорския екип на супер съвременна и нова фитнес зала в София, където ще води групови кондиционни тренировки. И това не е всичко! След тренировките Фифо няма да бърза към душовете, а ще отдели време за трениращите, с цел да им отговори на въпроси, свързани с хранене, мотивация, а за какво не и подготовка за Игрите.

Виж още: Луксът успокоява и Десита! Певицата се похвали с кола за стотици хиляди

Всичко това към този момент е реалност, а графикът на Фифо е към този момент разгласен. От него излиза наяве, че една подготовка при него ще коства 15 лева – цена, която е напълно допустима за стандартите в столицата. 

За запалилите се по кондиционните тренировки с Фифо ще има и преференциални цени при покупка на карта за няколко визити. 

Виж още: Прошка за предатели няма! Виктория за абсурда с Фейгин в " Игри на волята " и по-късно

Така Филип става следващият участник в „ Игри на волята “, който влиза в жив контакт със феновете, чрез тренировки. С такива се занимават Ралица, Михаела, както и Гого. И това са единствено участниците от последния сезон.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР