Наскоро стана ясно, че едни слухове, обикаляли медийното пространство от

...
Наскоро стана ясно, че едни слухове, обикаляли медийното пространство от
Коментари Харесай

Ето как Фики е разбрал, че ще става баща за втори път! Какви са настроенията във фамилия Стораро?

Наскоро стана ясно, че едни клюки, обикаляли медийното пространство от месеци, са правилни. Става въпрос за обстоятелството, че артистът Фики ще става татко за повторно и то на момиченце. Часове преди финала на " Като две капки вода " той удостовери новината с доста сладка фотография:

Виж още: Секси, палава и доста гореща: Моника Валериева разпали мъжките фантазии 

" Бях доста благополучен от тази вест и към момента съм в еуфория. Това е огромно благополучие и искам на всеки един човек, който желае да има детенце да му се случи в най-скоро време ", показа той в изявление за " Труд " и добави, че от известно време той и брачната половинка му работили по въпроса. " Гюлджан ми сподели теста, като го беше поставила върху нейното коремче, а аз подвигнах блузката и го видях. Беше доста прочувствен миг, напряко не можах да допускам - прегърнах я и я целунах ", споделя още артистът.

Виж още: Крайни ограничения: Близначката Алекс в търсене на съвършеното тяло! Ето по какъв начин ще топи последните мазнини 

Оказва се, че и бъдещите баба и дядо са извънредно щастливи от новината. Така да вземем за пример майката на Фики към този момент гледа бебешки дрешки за девойки. " В нашия жанр до момента нямаше нито едно момиче и тази вест ни цойде като гръм от ясно небе - нашите напряко не можеха да повярват ", споделя Фики и се радва, че родителите му имат шанса да станат млади баба и дядо. " Те просто си дават живота за двамата си сина, а в този момент и за внуците ", хвали се той. 

Виж още: Още една поп певица минава в тима на фолка? Дивна с забавен дует

Самият Фики към този момент е приказвал с другари, които са му споделили каква е страстта да си татко на момиче и към този момент няма никакво самообладание за срещата с новия член на фамилията.

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР