Наскоро стана известно, че актрисата Дженифър Лорънс ще си вземе

...
Наскоро стана известно, че актрисата Дженифър Лорънс ще си вземе
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс прави завой в кариерата си

Наскоро стана известно, че актрисата Дженифър Лорънс ще си вземе едногодишна отпуска от киното. Това не значи обаче, че звездата от " Игрите на глада " ще си почива на другоземен остров.

Лорънс разгласи, че стартира работа по документална поредност отдадена на половото принуждение и неравенството. Носителката на Оскар ще си партнира с журналистката Кат Сандлър за телевизионната продукция, която ще засегне най-горещите проблеми в холивудския шоубизнес.

Дженифър от дълго време пази идеята за равно възнаграждение на двата пола. Преди време тя изясни какъв брой разочарована е била да разбере, че получава по-малък хонорар от сътрудниците си във филмите.

 Снимка 342232

Сега Лорънс промотира последния си филм - шпионския екшън " Червената лястовица ", като по-късно тя няма да поема нови фотоси, с цел да се посвети напълно на публичните си задължения като деятел.

Дженифър Лорънс желае да сътвори интерес у младежите към политиката. Тя е в управителния съвет на организацията Represent.Us дружно с режисьора Дейвид О. Ръсел. Именно с него актрисата реализира и един от най-големите си триумфи - Оскар за основна женска роля за " Наръчник на оптимиста ".

Организацията води акции против рушветите в политиката и за приемане на нови закони против корупцията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР