Наскоро се появи информация за смартфона HTC Desire 12, анонсът

...
Наскоро се появи информация за смартфона HTC Desire 12, анонсът
Коментари Харесай

HTC Desire 12: технически характеристики и особености

Наскоро се появи информация за смарт телефона HTC Desire 12, анонсът на който се чака по време на MWC 2018.
А през днешния ден изданието AndroidAuthority получи фотография на опаковката на HTC Desire 12 , на която са маркирани главните механически характерности на смарт телефона. Според тези данни, телефонът е оборудван с 5,5-инчов IPS екран с резолюция 1440х720 пиксела (HD+) и се базира на 4-ядрен процесор на MediaTek. Налични са 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 2 TB.



От останалите механически характерности можем да изброим съществена камера с резолюция 12 мегапиксела и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 5 мегапиксела, USB Type-C порт употребен и за зареждане, и акумулаторна батерия с потенциал 2730 mAh с технология за бързо зареждането. Мнението на анализаторите е, че това е банален вид на миналогодишния HTC U11, излязъл предишното лято.



Използването на процесор на MediaTek демонстрира, че това няма да е изключително забавен смарт телефон, само че устройството ще се предлага с авансово конфигурираната операционна система Android 8.1. Както нормално, всичко ще зависи от цената. Продажбите на новия смарт телефон са планувани за началото на месец март.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР