Наскоро се появи информация за предстоящия анонс на смартфона Oppo

...
Наскоро се появи информация за предстоящия анонс на смартфона Oppo
Коментари Харесай

Oppo предлага в Oppo R17 нов вариант на прореза

Наскоро се появи информация за идния анонс на смарт телефона Oppo R17. Една от основните особености на този телефон е рекордният потенциал на оперативната памет – немалките 10 GB. А в този момент в китайската обществена мрежа Weibo се появиха фотоси, показващи дизайна на лицевата част на мобилното устройство. Ако фотосите са истински, може да се каже, че Oppo R17 ще предложи екран, напълно друг от всички препоръчани до момента решения на пазара.

 Oppo R17

Но вероятно фотосите са същински, тъй като Oppo разгласява и тийзър, показващ съвсем кръгло отверстие за предната камера. Това решение доста припомня на Essential Phone и някои модели на Sharp. Тийзърът недвусмислено показва полукръглия разрез за обектива на предната камера, само че надписът демонстрира Oppo F9. Това дава мотив да считаме, че в смарт телефона Oppo F9 компанията ще предложи своя лична версия на прореза в екрана на смарт телефона.



Засега няма никаква информация по отношение на техническите характерности на смарт телефоните Oppo R17 и F9. Очакваме нова вътрешна информация за тези забавни мобилни устройства.



Да си напомним, че серията F на компанията Oppo е насочена към почитателите за снимане на автопортрети. Именно F9 се чака да бъде флагманът на тази серия, макар че преди време се появиха клюки, че флагманът ще е F9 Pro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР