Наскоро Samsung потвърди, че на 10 август ще се проведе

...
Наскоро Samsung потвърди, че на 10 август ще се проведе
Коментари Харесай

Седмица до Samsung Galaxy Unpacked. Какво да очакваме?

Наскоро Samsung удостовери, че на 10 август ще се организира събитието Galaxy Unpacked.

На него ще бъдат обявени доста нови артикули, измежду които ще бъдат смарт часовници, сгъваеми смарт телефони и други.

Има доста неясноти по отношение на премиерата на новите устройства, само че ненапълно имаме визия какво да чакаме. Например, за сгъваемите смарт телефони.

Samsung даже сама сподели по какъв начин ще наподобяват те. Компанията пусна тийзър.

Кога ще излязат новите сгъваеми смарт телефони на Samsung?

Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 - новото потомство сгъваеми смарт телефони на южнокорейската компания, ще бъдат показани на 10 август, в 16:00 часа българско време.

Какви ще бъдат Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4?

От изтекла по-рано информация може да се създадат няколко догатки.

Samsung Galaxy Z Fold 4 ще има освежен дизайн. Конструкцията му ще бъде по-тънка, лека и компактна. Ще има един шарнир вместо двойна система, което следва да се отрази позитивно върху размера и надеждността на устройството.



Тъй като ще има повече място за вътрешните съставни елементи, допустимо е те да са по-големи. Например, теоретично може да има по-голяма батерия, което ще се отрази добре върху самостоятелната работа на смарт телефона.

За някои консуматори точно самостоятелната работа е измежду сериозните дефекти на предходното потомство сгъваеми смарт телефони на Samsung. Те не успяваха да устоят и един ден, без да се наложи презареждане.

Екранът на сгъваемия телефон

От вътрешната страна на телефона ще има 7.6-инчов екран с периодичност на възобновяване 120 Hz. Засега няма точна информация, а единствено клюки, че той ще получи сензор на пръстови отпечатъци под повърхността си.

При по-евтиния Samsung Galaxy Z Flip 4 се чака вътрешният екран да бъде 6.7 инча. Той ще се разгъва отвесно. В разгънато положение ще се трансформира в нормален смарт телефон, а не таблет, както е в тази ситуация със Samsung Galaxy Z Fold 4.

Външният екран на Flip 4 ще бъде с диагонал 2 инча. Той ще е задоволително комфортен за работа с първична информация. За по-комфортна работа ще се постанова устройството да бъде разгъвано.

И двата смарт телефона на Samsung се чака да бъдат с процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 с 12 GB оперативна памет и 512 GB вътрешно вместилище. Колкото до камерите, то Samsung Galaxy Z Fold 4 ще има 10-мегапикселов телеобектив с трикратно оптично приближение, 50-мегапикселова широкоъгълна камера и 12-мегапикселова свърхширокоъгълна камера.

Къде ще можем да гледаме Galaxy Unpacked 2022?

Засега Samsung не е предоставила линк, на който да можем да гледаме събитието. Очаква се подобен да бъде възложен в най-скоро време.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР