Наскоро с един приятел се озовахме във водовъртежа на любовчийския

...
Наскоро с един приятел се озовахме във водовъртежа на любовчийския
Коментари Харесай

Friends with benefits или добре ли е да правим секс с приятел

Наскоро с един другар се озовахме във водовъртежа на любовчийския спор за и срещу секса с някогашния сътрудник. Той почтително ми обясняваше по какъв начин се усеща употребен и една ли не полово измъчван от тогавашната си възлюбена. Аз пък нежно галих егото му, обяснявайки, че на това събитие хората от дълго време са лепнали етикета Friends with benefits* и че множеството мъже биха си продали разбрицаната пистарка за сходно прекарване. Когато поразрових по-надълбоко в неговите терзания, истината се оказа малко по-встрани от леглото.
„ Не желая тя да си мисли, че към момента имам чувства към нея, или още по-лошото, да вземе да се вкара в някакъв филм, чийто край ще е по-зловещ от следващата серия на „ Зоната на здрача ”.
За да не се усеща тотално прецакан в шерването на някакви си там скотски и прочувствени терзания, му доверих личния си опит в интимната замяна на закъснелите милувки с мъж, в който в миналото съм била влюбена. Разликата е, че нито за миг не позволих подозрението, че той може би към момента има някакви усеща към мен, да скапе чувството от секса. Нищо че аз бях тази, която разписа пътния му лист към изхода на връзката ни. Може би тогавашните ми 20 житейски години са били моята застраховка да не пусна в себе си опасността от сходни скрупули на съвестта. И за какво да ги изпитвам? Да не би да съм му вадила око или чупила в гърба сурвачка? Рядко, само че качествено взаимно изнурявахме телесата си със сладострастности. И по този начин има-няма седем години, но не в Тибет.
Едно време баба все ми повтаряше, че в случай че имам задоволително самообладание да изчакам следващия фешън цикъл, то облеклата, които желаех със размах да прекроя и окепазя, още веднъж ще намерят място върху тялото ми. Мъдрост, годна освен за модерно нервностите ми, само че и за обектите в интимния ми живот.
Малко преди Коледа провидението ми подари една от най-чистите любови, за които човек не смее да си мечтае, камо ли да се надява, че в миналото ще взривят съществото му. За страдание в този случай чичко Фройд още веднъж се оказа прав в теорията си, че любовта трае девет седмици и половина.

Любовта умря, да живее сексът!
След двумесечно ефирно стъпване на палци към тогавашния ми обичан, водена от концепцията да не подсещам много-много за себе си, с цел да може още веднъж да диша с цялостни ергенски дробове, се озовах там, откъдето си потеглих. В любвеобилните му обятия, наситени с жулеща окосменост, бичуваща сладко-кисело плътта ми. От време на време се прибирам още веднъж в дома на зимната ми приказка и окъпвам кожата си с нежността на докосването му, което изветрява щом пропеят първи петли.
Никой от нас не желае да всява непотребен ужас в видимо подредения ни свят, обрамчен със безплоден бизнес фасон, предпазващ ни от болката в ляво, от невиделите бял свят сълзи, от неиздишаните пояснения в обич.
Затова безшумно и мълчешком складираме това, което е останало посред ни, в шишенца, с които ще подправяме бъдещите ни любови.

* Приятели с облаги
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР